Fik Happymomleyla yok kuzum zaten git gide isimler yabancılaşıyor 😀 yeni isimler zamanı bende kısa ve öz Nil düşünüyorum ☺️ ama sadece ben herkes çok yetersiz bir isim diyor anlamca 😀
Bnukrcm bademli_puding Henüz tam belli olmamakla birlikte Muhammed çınar Muhammed göktuğ Muhammed ismi kesin olcak ama yanına isim henüz tam belli değil
Busekarayel Bu aralar Sare ismini beğeniyorum ama çok sade kalıyor gibi geldi o yüzden İnci Sare koyacağız galiba 💜
gokcemom16 Kızımın ismi gökçe İkinci kızımın ismini leyla koymayı düşünüyorum rüyamda görmüştüm ama ek olarak ilayda idil cansu isimleri de aklımda geziyor
OzGus H_a03 Özge çok güzel isimdir. Anlamı da öyle Özge ismindeki insanların huyları ve kendileri hep güzel denk geldiğim.
ikiprensannesi__ bademli_puding dayanamayıp ozele gittim ogrendik çok şükür cinsiyeti alparslanim geliyor 💙💙💙💃💃💃💃
Fik Happymomleyla duru demişken Nil duru da olabilir 😂yok ya sadece Nil ismi sindi Nil Gümüşoğlları miss 😀
alisko binnur64 ikisi de en sevdiğim isimler ya adıyla büyüsün inşallah sizin de içine sinen olsun <3