Nazli_cvk55 Araseymen09 bebeklerinize Araf ismini koymayın diyorlar bnde düşünüyordum ilk oğlumun adı Asaf 2. Yi Araf düşünüyorduk her ne kadar kuran da da geçse her isim koyulmuyor malesef
nur34_ buusur 😁guzel bi bakis açısı esim zaten karışmıyordu asel dedi ilk aselde gercekten oyle boyle koyulmadi cok tercih edildi sakin dedim tmm sen karar ver ozmn dedi bnde zaten belliydi arya istiyordm minayida bulduk ikili olsun dedik oda begendi son anda gol atti anlami guzel degilmiste bilmem neymis ahsen diyor ahsenin anlami bnmde hosuma gitti ama geldim surda37 haftaya neredeyse bu saattn sonra isim nasil icimr sinsin sen soyle yni canm
2bebegim Mervvvever buglemin anlamını iyi arastirdinizmi ? Cenneti müjdeleyen melek diye geçiyor ama eminde degiller!
B_Senbulut Bathy21 yaa inşallah benimde öyle Tomris ismi öyle içime sindi ki🤍 Türkçe olması ayrı bir cezbetti :) ilk kez birinden Tomris ismini duydum çok sevindim :) sağlıkla huzurla adıyla büyüsün 🙏🏻 güzellik Tomris 🤍
Bathy21 B_Senbulut Son zamanlarda genelde Türkçe kökenli isimlere rağbet var bende hem çok duyulmamış hemde güçlü bir anlamı olsun istedim. Adaşına sağlıklı bir hayat diliyorum ne kadar zamanı var doğmasına ?
2bebegim Mervvvever tabi siz bilirsiniz bende din işleri yüksek kuruluna sordum(çünkü eşimle inatlasmaya kadar gitti artık😆) ,ne anlama geldiği bilinmediği için daha anlamli isimler koymanizi tavsiye ederiz yazmışlar. 🤷🏼♀️
Bendenizanne Mervvvever anlamı yok ki zaten anlamsız, kökeni yok.. İsim koymak için koymayın lütfen 🌷
Happymomleyla Fik çok teşekkür ederim gerçekten bilmeden çocuğuma ne koyacakmışım Allah korusun sağ olasın lilya zambak çiçeğiymiş bu da güzel leyla adım bana da uyuyor gibi ama çok yabancı duruyor sanki değil mi
Fik Happymomleyla yok kuzum zaten git gide isimler yabancılaşıyor 😀 yeni isimler zamanı bende kısa ve öz Nil düşünüyorum ☺️ ama sadece ben herkes çok yetersiz bir isim diyor anlamca 😀
Asuu-1 Kızım olacak rabbim nasip ederse iki isim düşünüyorum henüz karar veremedim sizde bana fikir verebilirsiniz 🙏 Ayliz verâ, İnci berra aklımdan geçenler 👩🍼