ikinciannelikicin Hamcey istanbul acibadem mi? Istanbuldaki merkezler daha pahali oluyormus diye duydum. Biz is icin konyadayiz novafertile gidiyoruz doktorumdan da hastaneden de cok memnunum sabit 6 bin tl hastane ucreti var opu mikroenjeksiyon transfer kan tahlilleri tutarsa bebegin ilk kalp atisina kadar olan ucret bu. Eczanede bulamadigim ilaci doktorum verdi kullanmam icin mesela. Allah razi olsun doktorumdan her konuda yardimci oldu.
Hiradila ikinciannelikicin bende gaziantepte bulunan novafertilde yaptırdım ruşen beye.5.gün embriyosuydu ilk denememizde oldu cok sükür mutlaka test gününüzü bekleyin.ben 10.gün yaptım idrarda negatifti yıkıldım resmen ama 12.gün yaptım cift cizgi hemen kan verdim sonrasında🙏Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün insallah🙏
Duyguvv Hamcey iyi vermişsiniz ben ilk deneme için 25 bin verdim ilaçlar iğneler hariç sadece kliniğe ikincisinde ise 28 bin verdim gene ilaçlar hariç ama şükür ikinci tuttu
Deniztrdd Duyguvv nerde yaptin o islemleri ya sorun neydiki o kadar bende ilki icin 21 bin verdim 2. Transfer icin 5bin yani ilkinde amilyat falan olmam Gerekti diye o kadar verdimde 2. Sorunsuzdu az ödedik sen nereye gidiyorsun oyle:/
Hamcey Duyguvv evet ben Maslak da ki Acıbadem’e gidiyordum Bülent tıraş yaptı transferimi tedaviye göre değişiyor benimde ameliyat olmam gerekmişti ama Devlet e yönlendirdiler o yüzden fazla tutmadı
Deniztrdd ikinciannelikicin selam kuzum bir oğlum var su andada 4 aylik Hamileyim tüp bebek tedavisi ile oldular benimde tüplerim olmadigi icin cocuk sahibi olamuyordum.
ikinciannelikicin Deniztrdd sag salim kucagina alirsin insallahhh denizcim. Bende kan testi gunu icin beklemedeyim. esimin inadini kiramadim ki yarin evde idrar testi yapmayi dusunuyodum
Deniztrdd ikinciannelikicin yapma onu bende yaptim çıkmadı oturup 2 gün agladim tam gününde umutsuz gözü yasli kan vermeye gittim hamileydim😂
ikinciannelikicin Deniztrdd ayy bunu duymak cok iyi geldi canimm 💕 zaten yapip yapmama konusunda korkuyorum bende erken yapip cikmamasindan. Ama bi taraftan varsa erken ogrenirim diyorum kendimle celisip duruyorum. Neyse ki 10.gun cagirdi doktor yani 2 gun kaldi persembe sabahi kan vermeye gidicem. Hayirli sonuclar alirim bende insallahhhh🍼
Crn8989 Hamcey canim banada ameliyat dediler bende devlette olmak istedim ama bulent tiras benden baska kimse yapamaz bu ameliyti dedi ameliyatin fiyatini sordum 7 bine falan denk geliodu yapisiklik vardi hatta bende olmadim ameliyat transferimi direk yaptirdim ama seni nasil yonlendirmisler ne guzel
ikinciannelikicin Hiradila boyle tecrubeleri duymak cok iyi geliyor. bende yaniltici sonuc almamak icin test gununu bekliyorum. Cok sukur son 1 gunumuz kaldi. Buna da sabrederim.
Hamcey ikinciannelikicin güzel haberlerini alırız inş hayırlısıyla hatta bana çok şaşırmıştı hastanedekiler test yapmadığım için inanamadılar ama ben sabrettim yapmadım sonuçlar yanıltıcı çıkıyormuş 😀😀😀
ikinciannelikicin Hamcey valla yarini da hayirlisiyla bi atlatsammm. Evde fazla iste yapamiyorum supurmeye kalkiyorum agrilar giriyor silemiyorum kafayi yicem. Bi mutfaga rahat giriyorum. O da bitince tum gun sap gibi otur yat tvye bak. Valla kafayi yicem az kaldi yaa.
ikinciannelikicin Hamcey kizlar adet zamanimda geldi zaten karnimda muthis bir sanci var adet oldum olucam sanki. Normal mi yaa bu agri
ikinciannelikicin Esraaslan 6 bin hastane 3 bin civari ilac masrafimiz oldu yani 9 10 bine bitti surecimiz