Hazalaskin bastet hamile birine Türkiye’de iş verilmez işe alınmaz yurtdışı nasıldır bilmiyorum tabi. Maddi ihtiyaç duyuyorsan o ayrı ama sadece sıkıldım diye yorucu işlerde çalışıp bebeği riske atmak saçma sanki
gulsumd1 ttugba92 beni çıkarttılar ama çıkartmasalardı da dayanamazdım çıkardıklarına sevindim o zaman 19. Haftadaydım 🙂
Zeyneb_mihrap76 bastet bence siz bı laftan sonra boşanın zaten siz çalışsanızda kocanız yine bir pürçüm takar size Allah kocanıza önce kendisindeki beyni kullanabilme kolaylığı versin o nebiçim laf öyle ya asalak gibi yatmak
Coynes Bende çalışıyorum satış danışmani olarak çalışıyorum hep ayaktayim mide bulantılari yaşadım uykum çok geliyordu Doktor calisabilirsen çalış dedi Bende sabrettim şuan mide bulantısı uyku sorunu yaşamıyorum gayet iyi geçiyor çok şükür 🙏🤗
gulsumd1 Selingibiolmak maalesef tazminat verip çıkarabiliyorlar tazminatımı tüm haklarımı verdiler 😊
Selingibiolmak gulsumd1 mahkemeye verebiliyorsunuz; eşitlik ilkesine aykırı bir durum normalde yasak çıkarmaları