eda22 ElifMasalll net öğrenir misin bilmem genellikle burda herkes çıkmaz diyecek bana öyle denildi ve 8 gün vardı çok silikti ama ikinci çizgiyi gördüm 2 gün kala tekrar yaptım ve daha bet belliydi adet günüm de kan verip netleşti
znkara ElifMasalll bu yumurtlama gününüze bağlı adetten hemen sonra yumurtlama gördüyseniz çıkar döngünüzün ortasında yumurtlama gördüyseniz yumurtlama gününden sonra 14. Gün idrar testinde net sonuç alırsınız
RuyaKuzey2534 ElifMasalll Çıkar o testler çok çok hassas olduğu için netliği olduğu kadar yanılmada oluyor.
Slakiprtci ElifMasalll geç döllenme vs olmuşsa çıkmaz benim öyle oldu çıkmamıştı canım adetım 15 gün geçmişti çizgi silik çıkmıştı ☺️
SelmaBulut Kuşum benim de 6 gün vardı silinik çıktı o gün kan verdim 104 betayla öğrendim çiçeğimi 🤍🌸
Canan-_16 ElifMasalll gelde bana sor bende bekliyorum adet tarihini daha yeni kürtaj oldum ama doktor korunma dedi bakalım
Zeyneparsln ElifMasalll üç gün daha beklersen çok iyi olur. Adetime iki gün varken yapmıştım çok silikti o yüzden varsa bile çıkmayabilir Şuan üzülürsün
ElifMasalll Zeyneparsln evet mantıklı ama yine de yarın yaparım eğer pozitif değilse 3 gün sonra tekrarlarim 🥰