Gozde_52 Yasminan siz biraz daha ileridesiniz o halde ben bahcesehirdeki doktora gidiyorum bir dönemde bahcesehirde oturdum🤗
Gozde_52 Gurbetanne- çok teşekkür ederim 😇 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🦋 benim bir oğlum var şuan 4.5 yaşında ikinci doğumum abisiyle aynı ayda olacak Allah kısmet ederse Kasım’da doğacak tam 5 yaş olacak aralarında 😍
Gamzeyegin Gurbetanne- ben varımmm çekmeköyde oturuyorum 25 haftalık kızçemle şuan o içerde yüzüyor annesi mide yanması yüzünden uyuyamıyor😵
Gurbetanne- Gamzeyegin ah o yanlamalar ne zor olur yaa sağlık olsun yeter ki umarım geçer tez zamanda 😍😍
elvinimmm Gurbetanne- Esenyurttayim ilk hamileligim 23 yaşındayım 35+2 haftalik hamileyim kızım olacak 🤣
kubraayman Gurbetanne- Evet bende Güngörendeyim 6 hafta 5 günlük olduk sabahları biraz bulantı oluyor ama idare ediyorum 🤭🤭
Maviss87 Merhaba, 34+1 deyim bağcılardayım benimde ilk göz ağrım oğlum olacak Allah nasip ederse güzel bir hamilelik geçirdim. Sağlıklı güzelde bir doğum hikayemiz olur inşallah sevgiyle 🌸
Gurbetanne- Maviss87 inşallah yakınmışız bende bahçelievlerdeyim☺️☺️🌸🌸 Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah ☺️🌸
Gurbetanne- Sahnedekimadam maşallah evet yaa havalar bozuldu bi düzelse de dolaşsak gezsek açılsak bi😍
Gurbetanne- Minikkoalam11 ben hamile değilim yaa çok seviyordum bu platformu hamileliğimde çok kullandım faydasını gördüm unutamadım diyelim ☺️🌸 Rabbim ömürler versin ben ikinci için hiç cesaret edemiyorum 🙈
Gurbetanne- Strawberymum yaaa maşallah öyle demeyin güzel düşünün herşey çok güzel olsun inşallah şanslısınız bence ☺️🌸
Gurbetanne- Yenibirannee ben hamile değilim ama hamileliğimde çok kullandım iki uygulamasını da kullanıyorum happy nin unutamadım diyelim çok faydasını görmüştüm buranın ☺️☺️ benim kızımda şuan 22 aylık maşallah çok taktir ettim cesaretinizi yaa beni ikinci çocuk çok korkutuyor 🙈
Gurbetanne- Seval2468 Rabbim yardımcınız olsun inşallah zor olmalı tabi ki hayırla kucağınıza alın inşallah 🌸☺️
Gozde_52 Gurbetanne- Aminnn canimmm Rabbim tüm evlatlarımızi annesine babasına bağışlasın inşallah eksiklerini göstermesin 🌸🤲🏼 aradan çok zaman geçince insan biraz tokezliyor gibi ama hayırlısıyla yaparız inşallah 🦋