_busra98_ Merhaba anneler 12+6 dayız bugün 2 li tarama testi icin kan tahlili verdim ama sabah doktora gitmeden once küçük bi ekmege midem bulanmasin diye çikolata sürüp yemistim kan da vermis oldum bi sakıncası olurmu acaba
TariAlcarin Bildiğim kadarıyla 2li tarama da genetik faktörlere bakildigi için aç tok farketmiyor Ben nifty yaptırdım öyle demişti doktor ayni mantikta testler sonuçta
_busra98_ TariAlcarin amin inşallah tek temennim benim de o sağlıkla hayirlisi ile dünyaya gelsin baska istegim yok 🤲🤲
_busra98_ Esmanurim_12 devlete gidiyorum orda ucretsiz yapiliyo evet kan verdim 20 gün sonra gel hem cinsiyet hem sonuclarina bakariz dedi
GULMUSTAFA-2011 _busra98_ bende yaklaşık 16 gün oluyor ikili test için kan verdim doktorum 20 gün sonra gel hem sonuca hemde cinsiyete bakarız dedi cuma gidicem inşallah sizin cinsiyetiniz belli oldu mu acaba
_busra98_ GULMUSTAFA-2011 hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallah 🤲 cok stresli bu konular gercekten insan hep düşünüyor sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim
Feyzanr41 Esmanurim_12 devlette ucretsız kadın dogum perıntolojıden sıze sıra acıyır gıdıp perıntologtan sıra alıyosnz her sehırde cok fazla yok. ben bulamadım ozelde yaptrdım sadece kan ucretı verdım kadın dogumcu yaptı 145 tl kan ucretı tuttu
GULMUSTAFA-2011 _busra98_ Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısıyla insallah