Nurkcy Larraa Evet Genelde 2. De şans daha fazla diyorlar ama neden bilmiyorum :) inşallah Tutar canım, 🙏🏻😊
Mrnpk Yasemin97 ay nası bi stres ya büyüdü mü büyüyecek mi bu sefer gelişmiştir inşallah falan dye düşünmekten artık. Stres de etkiliyor elimden heldiğince takmamaya çalışıyorum yarın sabah onda randevum var rabbim hayırlısını versin inşallah düzgün bi sonuç olur
Yasemin97 Mrnpk Hersey olcagına varıyor hıc stres yapma insallah buyumustur tam olmamıssa bıle doz yukseltır ama insallah buyumustur 🤲🤲🤲
Oznur_ece65 Larraa Çok teşekkür ederim canım ♥️🤲Rabbim bu mübarek ayda isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲
busebusrayilmaz Nurkcy aşılamadan sonra bir belirti oldu mu kasığımda değil ama özel bölgemde ağrı ve belimde ağrı var. Oldu mu olmadı mı diye beklemek çok zor
Nurkcy busebusrayilmaz Bende hiç belirti olmadı ya Hamileliği öğrendikten sonra başlamıştı belirtiler.. Herkeste farklı olabiliyor tabi ama kimisi önceden belirti yaşayabiliyor kimisi yaşamıyor ben gibi :)
busebusrayilmaz Nurkcy içim rahatladı ya herkes diyor ki mutlaka hissedersin, hissetmeyince daha çok şüpheye düştüm
Melike3435 Ben de ilk aşılama tedavime başladım . Gonal f kullanıyorum bugün 4. Günüm . 7 gün kullanıcam iğneyi. Çarşamba kontrole gidicem yumurta büyüdü mü büyümedi mi diye. İlk aşılaması tutan var mı ? Nelere dikkat ettiniz ?