Mrnpk Yasemin97 geçen ay en büyük yumurtam 14 mm olmuştu ancak. Bu ay gonal f kullandım ve geçen ayki gibi iki günde bir takip yapmadı gonal f kullanımı bittikten sonra çağırdı yarın sabah 10 da kontrolüm var yarın öğrenicem yumurtam ne kadar olmuş ne kadar büyümüş yada büyümüş mü… inşallah olmuştur o kadar heycanla bekliyorum ki anlatamam
Nurkcy Hatice_kubra Doktor İptal ettirmedi mi, benim de 3 ten fazla yumurtam gelişti doktor beşiz bile olabilir dedi çoğul gebelik riski olunca iptal ediyoruz demişti, iptal ettiler bi süre dinlendim sonra tekrar yapıldı Aşılama
Yasemin97 Mrnpk senı cok ıyı anlıyorum 😀 yeterli buyumemısse bıle doz yukseltır mesela ben yanlış hatırlamıyorsam 25 gune yakın kullandım zor buyuttuk pcos ta oldugu ıcın yuksek doz kullanamamıstım o yüzden uzun surdu benım
Mrnpk Yasemin97 ay nası bi stres ya büyüdü mü büyüyecek mi bu sefer gelişmiştir inşallah falan dye düşünmekten artık. Stres de etkiliyor elimden heldiğince takmamaya çalışıyorum yarın sabah onda randevum var rabbim hayırlısını versin inşallah düzgün bi sonuç olur
Larraa Oznur_ece65 Gözünüz aydın. Sağ salim kucağınıza almakta nasip olur inşallah.🤎 Darısı biz bekleyenlerin başına 🌸
Oznur_ece65 Larraa Çok teşekkür ederim canım ♥️🤲Rabbim bu mübarek ayda isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲
Larraa 1Merveylmaz Sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Bir aksilik olmazsa bir kaç güne bende 2. Aşılamamı olacam. İnşallah sizinki gibi olur benimde 🙏🤎
Larraa 1Merveylmaz Çok teşekkür ederim. Pozitifim artık kafaya takıp stres yapma dönemini çoktan aştım ama umut hep var umutla bekliyorum 🥰💜
Larraa Yasemin97 Ben de 2. Aşılamamı olacağım. Darısı başıma diyelim o zaman. Sizede sağlıklı bir gebelik diliyorum 🙏💜
Kardelen13 Larraa Bende 15 gün önce 1.aşılamamı oldum tutmadı zaten 3 senedir olmuyor diye zaman kaybetmek istemedim hemen adetliyken tekrar gittim doktora 2.aşılamamı olmayı bekliyorum şimdi bir çoğunuz gibi inşallah bizimde 2.tutar🙏🙏🙏🙏
Larraa ikimelekannesi45 Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah 💜 Darısı biz bekleyenlerin başına 🙏🌸
Larraa Nurkcy Çoğunluk 2. De tutmuş. Bir aksilik olmazsa bu ay ben de ikinciyi olacağım. İnşallah tutar 💜🙏
Nurkcy Larraa Evet Genelde 2. De şans daha fazla diyorlar ama neden bilmiyorum :) inşallah Tutar canım, 🙏🏻😊
Larraa Kardelen13 İnşallah bu son olur ve güzel sonuçlar alırsınız siz de 💜🙏 Hangi aşamadasınız şu an. Adetiniz bitti mi? İlaç falan kullanıyor musunuz?
Larraa Yasemin97 Oy maşallah ya. Rabbim onlara analı babalo sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah 💜🌸🥰
Kardelen13 Larraa yok 2 günündeyim gonal f verdi bugun başladım kullanmaya haftaya tekrar kontrole gidicem geçen ay 1 hafta igne kullanmıştım hemen istenilen boyuta gelmişti bakalım bu ay nasıl olacak