karansmomm Gözünüz aydın, Allah anneli babalı büyütsün 🫶🤎 Bende okurken çok şaşırdım, ismine nasıl karar verdiniz çok merak ettim 😃
Bebegimizolsun karansmomm amiin kuzum Allah razı olsun Kuzum zaten babasının hep içine doğuyordu kesin oğlum olacak diyordu oğlum olursa adını bu koyacam falan diye evimizde hep konusu geçiyordu Eşim hep diyordu sanki bize gol atacak gibi hissediyorum diyordu Tam doksandan gol attı oğlum sağolsuunn
Dilaraanl Bebegimizolsun bi tek anesteziden sonraki tansiyon düşüklüğünden o bulantıdan fln korkuyorum nefes alamazsam diye 🥺
Bebegimizolsun Dilaraanl o an çok değişik bişey oluyor ya sanki yer yarılıyor sen en dibe düşüyor gibi oluyorsun ama iğne vuruyor hemen anında bişey oluyor toplanıyorsun Hiç geçmeyecek sanmıştım kesin ölecem şuan diye düşündüm bian gözlerim açıldı iyi oldum anlık oluyor kuzum korkma
bebislerhakkinda Bebegimizolsun ne kadar guzel bir hikaye 😀 hayırlı olsun oglusunuz yaa ben öyle bi sürprizle karşılaşmak istemezdim😀😀😀 aldıklarımin boşa gitmesi beni çok üzer oda felan da yapılacak birdaha değiştiremezdim valla.bir de acaba detaylida nasil kiz gibi gözüktü 🤔
Bebegimizolsun bebislerhakkinda neresi güzel bi hikaye kız 😅😅 hayatımda yaşamadığım şoku yaşadım odaya geldim ağladım çocuk pembişlerin içinde yatıyo isimli tulumlar magnetler oyuncaklar ayy hepsi gözümün önünden film şeriti gibi geçti 😅😅😅😅 hiç bişey görmek istemiyorum dedim hepsini valizlere doldurdum eşimle memlekete gönderdim Herşeyini yeni aldık a den Z ye
as_af Bebegimizolsun kiz bu benim en korktugum sey😅 haftaya dogum yapacam gecen hafta bile cinsiyet sordum😬 saka gibi ya
Bebegimizolsun Dilaraanl yok kız valla korkma anlık için rüyaya dalıyo gibi oluyo geri geliyon😅 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumun ne zaman
Mry02 Bebegimizolsun bir şeyi çok merak ettim isim işini nasıl yaptınız daha sonra acaba 😊 rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Bebegimizolsun Mry02 Kuzum zaten babasının hep içine doğuyordu kesin oğlum olacak diyordu oğlum olursa adını bu koyacam falan diye evimizde hep konusu geçiyordu Eşim hep diyordu sanki bize gol atacak gibi hissediyorum diyordu Tam doksandan gol attı oğlum sağolsuunn
Bebegimizolsun Dilaraanl daha varmış kuzum korkman normal bende korkuyordum ama inan çicek gibi geçiyor Düşün yani biz bide depremden çıktık bütün korkular üst üste geldi ama çok şükür iyi geçti
Dolphin16 Bebegimizolsun ay bir süpriz yumurta daha 🧿🧿🧿 gözün aydın canım benim . Allahım sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲