tubimom yagizegemom desene bir pehlivan geliyor 😄 deli deli hareketler yap kız jimnastikçi gibi merdiveni gerisini herkes söyler benimki değişik olsun 😄
yagizegemom tubimom he valla geliyo galiba 😂 ayy yapıyorum annem görünce korkuyo kadın napıyon sen deli deli diyor 😂
tubimom yagizegemom geçende de konuşmuştuk bekliyordun dimi alaturka tuvalete otur iki üç dk dur o şekilde tarçını yaptın mı hadi olacak 😄
yagizegemom tubimom evet kuzum yaptım tarçını galiba benimde ondan sonra oldu yarın tekrar yapcam diğerini de yapayım pazartesiyi beklemez belki 😂😂
Humeyraeslem1 yagizegemom hurma ananas bol bol tuketebilirsin bide burda okumuştum tarçın çayı yapmışlar çubuk tarçın onuda dene istersen
yagizegemom Humeyraeslem1 tarçını 2 gün önce felan denedim galiba onun etkisi oldu yarın tekrar içicem hurma bol bol yiyorum ananasta yarın alcam artık kuzum cumartesi kontrole gittiğimde doğururum belki 🥹😂
Humeyraeslem1 yagizegemom bisey değil canım bende yapıyorum inşallah coook kolay dogumlarimiz olur hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırız bebisleri kucağımıza 🤲💕