oguzs Sonkayalar sade yenilmesinde icilmesinde problem yok. Benim demek istedigim sütle birlikte tuketilirse ne sutun faydasini alirsiniz ne de keci boynuzunun. Fitoterapide yukseklisans yapiyorum mezun oldugumda fitoterapist olacagim. Istersen bi arastir bakalim neymis bu. Ona gore geleneksel uygulamani savun. Bu arada demir ve kalsiyum iliskisini de arastir😉
oguzs Sonkayalar aktarcim.com evde bitkisel tedavi.com gibi sacma sapan sitelerden okuduklarinizi bana satamazsiniz. Dunyaca gecerli olan ingilizce almanca kaynaklardan arastirma yapiyoruz tum bölüm. EMA, Avrupa Farmakopesi vs.
Nisanurr 1072PINAR canım benim eşimde de vardı ameliyatını oldu sonra 6 ay kadar kullanması gereken ilaçlar vardı ameliyatını olduktan 3 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım 5 ay sonra sağlıklı bir gebelik geçirdim çok şükür benim eşiminde çok azdı canlı sperm sayısı ama tedavi oldu Rabbimde nasip etti çok şükür sizin eşiniz ameliyat oldu mu
1072PINAR Nisanurr Varikosel başlangıç seviyesinde olduğu için ameliyat etmiyorlar.Soğan suyu içtiğinde geçiyor ama sonra yine başlıyor.
Siriiiin 1072PINAR eşimde de vardı hızı 15 ti en 25 olması gerekiyodu.Amelşyettan sonra hızı 40 lara kadar çıktı şimdi iyi elhamdülillah 💪🏻
1072PINAR oguzs Gerçekten şimdi oturup bunu mu tartışacağız.Açtığım başlığa bakın konuştuğunuz şeye bakın.Söylediniz şey doğru olabilir de birşeyi söylemek var söylemek var.Ben canımın derdine düşmüşüm siz de kalkmış diyorsunuz sütlü mü sütsüz mü?Lütfen tartışmayın benim mecalim yok.
Dilekkkk 1072PINAR canım biz evlenmeden önce eşim yumurtalık ağrısı ile doktora gitmişti doktor varikosel Var demişti ameliyat önerdi eşim evlenmeden önce amilyat oldu sonrasında altı ayda bir kontrole gitti ameliyattan sonra normale dönmüştü onunda sayısı düşük dü ama sıfır değildi İki Buçuk yıl istemedik zaten ondan sonrada 4.05 ay denedik oldu Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Yaden 1072PINAR hayatım bizimki ilginç bir şekilde hiç ağrı duymamış, bu yüzden ilerlemiş. Tese denen bir yöntemle testislerden sperm alındı. Korkulacak kadar zor bir süreç değil merak etme . Sadece başlamak için acele edin , ertelemeyin.