Sedagnlgl Aysegul0747 ay umarım anlarım bebek baskı yapıyor ama tam kanalda degılmış doğuruyorum da mı baskı yapıyor dıye yorumlasam kendımı yoksa kanala gırıyor dıyemı baskı yapıyor bılmıyorum 🤣
nazsenturk-60 Hel belki 6 7 cm de veya 8 cm de hissedilecek sancı ? Yanlış anlamayın benim de yarın 4 cm olursa yatış suni gibi konuştu doktorum ama ben istemiyorum kendi sancimi beklemek istiyorum hersey yolundaysa. Neden suni alıyoruz onu bilemiyorum
Betulaa nazsenturk-60 2 3 cme kadar olunca doğum için ısrar etmiyorlar ama fazla olunca enfeksiyon riski vardır belki gibi düşünüyorum
Hamdiyevural nazsenturk-60 suni hızlandırıyor açılmayı normal açılmasını beklemek daha uzun sürüyor sanırım bnde 2 cm ile gitmiştim suni aldım 3 saate doğurdum kendi sancimi bekleseydim daha çok beklerdim eminim
Hel Eliff14 süper aynı şekilde ben de öyleydim bir müddet daha hareketsiz kalın. Sonra hareketlenin 38 gibi arzu ederseniz doktora sorarak 🤗 ben öyle yaptım
Hel Sedagnlgl çok fazla temizlik yaptım kendimi yormadan squat çömelerek yerleri sildim . Çömelmek önemli baya bence yürüyüşte öyle 🧿