nevzatbaskomser prettywomann Tek gitmem gerekiyor eşim evde oğlumla kalacak. Eczane olsa sorun etmeyeceğim hastane çevre yolu üzerinde bir de benim yoldan karşıya geçme fobim var. Acaba eczaneden 50 75 100 hepsinden alıp işimi garantiye mi alsam diyorum..
SinemAkyldz_ nevzatbaskomser bana 75 gr lik yaptılar ama bilemem sizin doktorunuzu hiç bir şey söylemediler mi
prettywomann nevzatbaskomser o da olabilir ya da ertesi güne alıp tekrar gel diyebilir belki onlar da veriyor olabilir ama eczane yoksa bence bir sorun
nevzatbaskomser SinemAkyldz_ Farklı hastaneye gitcem, kendi doktorum sağlık ocagına yönlendirdi ama orda yapmıyorlar
Burnumageliyoduslkmsn nevzatbaskomser en kötü yaptırmaz geri dönersin iki hafta önce pazartesi gittim normal rutin kontrol 24 teyken de barkod yazdı şeker yüklemesi için yaptırmadım o zmaan bu ikinciye gidişimde tekrarlaryinca yaptırayım dedim uzun barkod verdi sabah 8de ilk kan verdim kan verdikten sonra direk içerden yukarıya atttigim içeceği verdiler. İçtim düzenli kan verdim işte yarın olmazsa cuma gidersin mecbur hastaneden hastaneye degisirmiki
nevzatbaskomser Burnumageliyoduslkmsn Tekrar tekrar gitmek istemiyorum bi defada Hall etmeliyim, eşim işe gitmiyor ben hastaneye gideceğim zaman. Sorup soruşturup öğrenmem gerek bunu
Burnumageliyoduslkmsn 3 kere bir 0.dk kan verip hemen içiyoruz ikinci 60.dk 3. 120. Dk https://www.hizliresim.com/nvoikmy
EmineSerdar nevzatbaskomser bana doktorum 75 lik icecegimi söyledi eczaneden al dedi eşim yanımdaydı o gidip aldı bnce eşinizle gitseniz iyi olur herkes aynı olcak değil ama bn bir ara bayilcak gibi oldum
nevzatbaskomser EmineSerdar Gidemem malesef tek gitmem gerekiyor oğlum hastanede durmaz daha çok zorlar bizi
Ruya_burcu45 Devlet hastanesinde yaptiricam ben haftaya, doktor geçen gidişimde 75 ml lik al da gel eczaneden dedi