gkcbrn rose_gold_26 çoook teşekkür ederimm😍 sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah sizde 🤲🏼 daha güzel hikayelerinizi okuyalım burada🥰
gkcbrn Merakliana6 Ankara, Sertaç Esin. Çok memnun kaldım. Perinatolog kendisi. Sizde bir Perinatologdan görüş alın.
Merakliana6 gkcbrn bende ona gittim bir kere. Ama tavırlarını beğenmedim ben çarşaflı bir bayanım haliyle muayene olurken üzerime dikkat ederek muayene oldum değişik şekilde eleştirdi. Herkes inandığında özgürse beni bayağı bi eleştirdi ikili test yaptırmadım diye ultrasonda bütün şeyler normal çıkmasına rağmen gene de down olabilir diye bastırdı hiç hoş değildi tavırları..
gkcbrn Merakliana6 Yaa hiç öyle yanlış yaklaşımını görmedim. Ben çok memnun kaldım. Hatta kendi doktoruma kalsa Allah korusun 21. haftada doğum yapacaktım. Sizin adınıza üzüldüm başka doktora gidin en iyisi
meliiisoz gkcbrn canım seni hatırlıyorumm bir çok soruma benimde cevap verdin o kadar sevindim ki hikayeni okunca Allah herkese nasip etsin inşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah💖💖
Lina-Annesi gkcbrn okurken çok duygulandım… benimde korkularım cok doğum korkusu bebeğime bisey olur mu nasıl olur nasıl olcak diye…. siz sağlıcakla kavuşmuşsunuz. Darısı başıma olsun canım benimmmm.. 14 Nisan dogumummm ne olur banada dua edin… benimde 4 seneden sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım kayıplar yaşadım panik ataklarım çok tetikliyor.. çok korkuyorummmmmm
gkcbrn Lina-Annesi Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼 korkmayın az kalmış bu kez sonu güzel olacak 🌸
mistocookie gkcbrn çok ama çok teşekkürler, sezaryenden öyle korkuyorum ki… içimi bir tık rahatlatyınız. Meleğinizle harika bir ömrünüz olsun, sağlıkla büyüsün♥️
gkcbrn mistocookie çok teşekkür ederim ❤️ hiiiç korkmayın ben kendimi yedim korkudan ama gerçekten çok kolay geçti. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde🤲🏼 zaten bundan mı korkmuşum diyeceksiniz eminim.🌸
Lutfiye20 gkcbrn geçmiş olsun rabbim bebeğine sağlık üzün ömürler versin omuz ağrısı neden oluyor sordunuz mu doktorunuza benim 3 gün sürmüştü en çok o etkiledi beni
gkcbrn Lutfiye20 benide o mahvetti sezaryen onun yanında hiçbir şey gerçekten öyle bi ağrıydı. epiduralden oluyor demişti
gkcbrn Ysmnrn amin inşallah bebeğin sağlık durumuna bağlı sanırım benim bebeğime girer demişlerdi girmedi çok şükür
Cnnttt gkcbrn Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah🥰🥰 peki sezeryan olmanızın sebebi neydi bende serklajlıyım sezeryan gibi gözüküyor dedi doktorum tam belli değil ama sizin bi sebebi var mıydı acaba
gkcbrn Cnnttt teşekkürler amin inşallah 🤲🏼 tercihi bana bırakmıştı doktorum ben sezaryen istedim ama sonra ki kontrollerimde sancı cıktı alttan muayene ettiğinde rahimimin bi tarafının inceldiğini gördü kağıt gibi olmuştu, zaten normal olmazmış demişti
Dolphin16 gkcbrn gözün aydın canım 🧿 Allahım sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲