Glcndrsn dilos011 evet canım evin yakın olsaydı coktan tanışmıştık canım uzaktasın ama 6 mayısa ayarla kendini inşallah Rabbim kısmet ederse o gün gidelim 🤭
dilos011 Glcndrsn Cnm ben galiba doğuma kadar gitmem 26 Mayıs doğum tarihini aldık bizde 😂😂😂1 buçuk ay kaldı diye
Glcndrsn Kızlar bu arada erkek icin isim önerisinde bulunun ben kız düşündüm genelde erkek henüz karar veremedim siz biseyler önerin bakalım 🥰
Glcndrsn dilos011 ayy ne güzel masallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım az kalmıs 🤭❤️
dilos011 Glcndrsn aynen kuzum çok şükür valla doğursak da sevsek artık paşamızı 😂😂😂şukur sonlara yaklaştık
3Tospikannesi Glcndrsn Etsin bey 13.haftada kız dedi ama 16.haftada ℅100 kız dedi şuan 18+3 olduk 😊 senin değişince doktorumuz aynı diye tereddütte kaldım kızımın eli durmuyo bebişe pembe ayakkabı aldı çarşıdan 😂 dedim acaba bizim cinsiyet de değişir mi 😂
Glcndrsn 3Tospikannesi bizede 14. Haftada %80 kız dedi 16da %100 erkek dedi cok kesin konustu daha değişmez heralde bizimki bilemiyorum 😏😊
Glcndrsn 3Tospikannesi ben heralde bu sefer 1 ayı doldurup giderim diye düşünüyorum canım 1 ay sonra gel dedi zaten ben 2 haftada bir gittigim icin adam bıktı benden 😂😂
3Tospikannesi Glcndrsn 😂😂😂 bende 3 haftada 1 gidiyordum cinsiyet netleşince bu ay 1 ayı geçecek gıdecem 😁
Glcndrsn dilos011 ahahah ama doktora gidince sorucam dediğim ne varsa unutuyorum sormadan cıkıyorum onu nasıl yapcaz 😂
Glcndrsn 3Tospikannesi valla canım ilk öğrendiğimde tatlı seyler istedi canım sonra herseyden tiksindim özellikle tatlı seylerden o sıra eksi tuzlu seyler istedi canım daha cok suan biraz daha tatlı seyler istiyo
Glcndrsn 3Tospikannesi bide ben kendi kendime bisey aşermedim hic genelde bi yerde görüp yada birinden duyduğum seyleri canım istiyo yemesem deliye dönüyorum gecen tvde bisey gördüm hosuma gitti böyle ama mevsimi değil diye hic dile bile getirmedim sonra rüyamda yedim o meyveyi 😂😂
dilos011 Glcndrsn oda o an ki heyecanla unutuluyor bence Cnm aklına geldiği an telefonda notlara kaydet ben öyle yapıyordum 😂😂😂
Glcndrsn Irem97- masallah adıyla büyüsün minişler saglıkla inşallah biz suan erkek isim düşünüyoruz 😏