dilos011 Glcndrsn Allah analı babalı büyüsün insallah Cnm bende Oradaydım göremedim seni ya yeni geldik eve bizde çok şükür gördük oğlusumuzu 😂😂😂
Glcndrsn dilos011 Amin canım Allah razı olsun ben baya bakındım ama bekledim hatta baktım buraya da yazmadın sen canım
dilos011 Glcndrsn 1 buçukta geldim 2 buçuğa kadar bekledim Cnm kızım vardı yanımda eşim vardı üstünde Hangi renk vardı senin 😂😂
Glcndrsn dilos011 aynı saatte ordaydık o zaman canım bana hemen sıra geldi ama girdim hemen siyah giymiştim şalım fuşya gibi bi renkti sen ne giymiştin bide ne tarafta oturdun
Glcndrsn Prenses34_annesi evet canım bizde cok sevmiştik o ismi ama erkek cıktı bebişimiz kısmet inşallah bi dahaki bebişim kız olurda koyarım
dilos011 Glcndrsn tam karşıda oturdum Cnm esinle mi gelmiştin sende gömlek vardı sanki üstünde renkli fusya gibi dediğin ben tulum giymiştim yelek vardı üstümde siyah peluslu gibi
Glcndrsn dilos011 yok canım ben tektim sekreter masasının önündeki koltukta oturuyodum siyah uzun tunik vardı canım cüzdan vardı elimde ben 1 bucuk olmamıstı geldigimde 15 dk icinde muayene olup cıktım sanırım cıkmadan buraya baktım ama yazmamıştın
dilos011 Glcndrsn hayırlısı Cnm o zaman ben bi daha gitmem galiva doktor 1 ay aonra çağırdı ama 1 buçuk ay sonra doğumum zaten doğumda anca giderim mayısta yani sana ne dedi kız doktor bi sok geçirdin sende 😂😂😂
Glcndrsn 3Tospikannesi sağol canım 16 haftalık olduk elhamdülillah Rabbime sükürler olsun senin bebişin cinsiyeti ve kac haftalık 🥰🤲
Glcndrsn dilos011 valla banada 1 ay sonra gel dedi heralde bende öyle yaparım bu sefer konuşup denk gelelim görelim birbirimizi
Serpilali01 Glcndrsn abooooo ben şok 😂😂😂😂kardeşimde aynı senin gibi oldu kızı olsun çok istiyordu 2 doktor kız dedi ersin hocaya bir gittik pipi gördük 😂😂😂😂sağlıkla kucağına al oglusunu insallahhh 💙💙💙💙💙💙
Glcndrsn Serpilali01 inşallah canım Allah razı olsun sende saglıkla kucagına al bebişini valla 2 hafta önce %80 kız dedi ben kendimi kıza hazırladım hatta kızım diye seviyordum bugün bacak arasına bi baktık daha ersin bey demeden pipi gördüm 🤭🤲
Glcndrsn S12e28h46 güzel isim canım ama malesef kızım olacağını sanırken bebeğim sürpriz yaptı erkekmiş cinsiyeti 🤭
3Tospikannesi Glcndrsn Etsin bey 13.haftada kız dedi ama 16.haftada ℅100 kız dedi şuan 18+3 olduk 😊 senin değişince doktorumuz aynı diye tereddütte kaldım kızımın eli durmuyo bebişe pembe ayakkabı aldı çarşıdan 😂 dedim acaba bizim cinsiyet de değişir mi 😂
dilos011 Glcndrsn insallah Cnm valla tanışmak isterim bende seninle ya aynı şehirde yaşıyoruz sonuçta 🥰
Glcndrsn dilos011 evet canım evin yakın olsaydı coktan tanışmıştık canım uzaktasın ama 6 mayısa ayarla kendini inşallah Rabbim kısmet ederse o gün gidelim 🤭