Burnumageliyoduslkmsn myangelson çıtır tabi goguslerinde minik çatlaklar olan karnı çatlamış bir anaa jdjdhdj karanlıkta hala citirim hshhshdh
myangelson Burnumageliyoduslkmsn kız sen o kadar küçük muydun yaa 😅😅🤭🤭 niyeyse senden bı 25-26 hissii almıştım 😂😂😂
nilsmomy Tumaypirr o etli cigkofte için geçerli. Etsiz olanın kısırdan farkı yok yenilebilir. Etli olan çiğ et içeriyor o yüzden yasak, bununla beraber sushi, işlenmiş etler, çiğ yumurta ( mayonezde var pastörize olmalı) çiğ sütte tüketilmemeli
Burnumageliyoduslkmsn myangelson aha benden büyüksün artık apla dicem zjsjshsjs benim ruhum 74 yaşım 22 olsa nolurr
Binnur-cam Burnumageliyoduslkmsn post açıp sorsammı hem ramazan hem hamileyim dans etsem birşey olurmu diye😅😅😅😅
Nnzife Sahnedekimadam yaaa ne alaka ne alaka😅 ben abartmadan herşeyi yiyorum çiğ et olmadığı sürece sıkıntı yok
dilay_06 Burnumageliyoduslkmsn şimdi aldırırsanız küveze alırlar 3-4 ay daha bekleyin ben sosyal hizmetlerin kapısına bırakırım 😂
myangelson Burnumageliyoduslkmsn hee buyukmusum ben Eylül’de 28 oluyorum 29 dan gün alacağım sanırım 😱😱😱😱😱😱
Burnumageliyoduslkmsn Eudjjxjdjdjjdbd haykırdım sjsjdjnd peşindeyim dogurunca haber ver jdjdjdjd en iyi anne benim jxhdhdh dilay_06
ArvenMom Massey az önce yedim yiyiyorum bi sorun yaşamadım 31 hafta ilk günden bu yana yedim yemeye de devam edicem sizde yiyin 🤦🏻♀️