yagmur50 35+1 olduk kaldı 34 gün yarın görüş günümüz iyice heyecan,korku birbirine karıştı bende hastane çantamızda yarım hazır 🤭 bakalım yüzünü göstermeyen kızım ne zaman gelecek 🤩
Tanembebek5 yagmur50 30+4 üz bizde 66 kaldı uygulamaya göre çok şükür 🧿🙏🥰 ama sezeryan düşündüğüm için 10 15 gün erken olabilir dedi doktorum 😇
dilos011 yagmur50 29+5 Salı günü görüş günümüz bizimde Bakalım bayadir Gitmiyorum hareketlerini hissettiğim için özledim çocuğumu😂😂😂son 72 ama sezeryen olacağı için 2 hafta erken alırlar 40 ı beklemeyiz diye tahmin ediyorum
Sevdemmm41 yagmur50 bizde tam 34+0 bende cok korkuyorum dönmezse diye ama dün gittik dönmüş artık haftada bir gidecek nst ye bağlıcak ablası gibi 38 de doğarsa 4 haftamız kaldı heyecan sardı artık
yagmur50 Tanembebek5 bizimki daha dönmedi hislerime göre sezeryan olacağım 🤭 sağlıkla gelsinler bebişler 🤲🏻
Sevdemmm41 yagmur50 ayyy hiç sorma sardı heycan kelebekler uçuşuyor kızım 38 de doğdu daha önce doğcaktı ilaçla durdurduk oğlumda öle olursa diye heran bekliyoruz doktorum dedi 2 hafta beklesin ondan sonra gelsin😀😀 hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım hepimiz 💙💙💙
Bltbtl94 Sezeryan olacağım 36 haftadayim 38 de alalım diyorum doktor erken buluyor 40 i beklemek istiyor gerek varmi gerçekten anlayamıyorum
yagmur50 Bltbtl94 ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi gelişir bebeğiniz bekleyin bence bende bana kalsa 37 de alsın diyorum 39 a kadar beklerim diyor bakalım ne zaman gelecek minikler 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Tanembebek5 Bltbtl94 benim arkadaşım yeni doğum yaptı doktor 39+4 e gün verdi ne kadar kalırsa o kadar iyi bebek için canım. Ciğerleri için özellikle
Bltbtl94 yagmur50 yani gelişimini tamamladıktan sonra kiloda almıyorsa daha fazla beklemesinin bi anlamı yok aslinda ama doktor bekleyelim deyince benimde kafam karışıyor