nurbanu-y Mervebbb benim bahsettiğim de kesinlikle bu ameliyat olabilir rahatsızlığı olabilir herhangi bir işi çıkmış ve gitmişte olabilir ama sürekli olunca artık insana rahatsızlık veren bir durum haline geliyor. Çok fazla bekliyoruz randevudan cıkar cıkmaz bir sonraki ayın randevusunu alıyorum ve sürekli iptal ediliyor tekrar randevu bulmak çok çok zor oluyor. Ben mesajlarıma cevap alıyordum bu konuda pek sıkıntı yaşamadım ama mesela ilk randevumuzda bana hayatımda ilk defa bu kadar düşük B12 değeri gördüm diyip B12 ilacı yazmadan göndermişti daha sonra ben hatırlattım kendisine 😒 bütün sıkıntının yoğunluğundan kaynaklandığını düşünüyorum benim doğumuma daha var bu yüzden devam etmeyi düşünmüyorum belki doğumum çok yakın olsaydı cesaret edemezdim direnirdim ama sonuçta ödediğimiz ücretler az değil karşılığını alamıyoruz maalesef
nurbanu-y 2prensessannesi kendisine gidip daha sonradan vazgeçen herkes gibi randevu iptalleri yoğunluğu ve açıkçası bana bu konular yüzünden güven vermemesi sebebiyle değişiklik yapacağım maalesef. Randevularımız çok kısa sürüyor bir de ultrason süremiz 5 dk bile olmuyordu. Çok tavsiye edildiği için gitmiştim bende kendisine
kalbiminpariltisi 1ayparcamvar ben de kendisine gidiyorum ama geç gitmeye başladım ve son haftalarımdayım dediğiniz gibi çok sık randevu iptali yaşadım ama o hastanede en çok da onun övüldüğü gitmiştim madem bu kadar umursamaz ki görünen de o insanlar niye bu kadar övüp memnun kaldı acaba bizlere mi denk geldi bilemiyorum, yani bu kadar umursamaz olmasının bir nedeni olmalı acaba başka hastaneye falan mı geçecek ki artık çok takmıyor
kalbiminpariltisi Mervebbb ben de kendisine gidiyorum ve gerçekten beni tanımıyor randevular sürekli iptal oluyor övüldüğü için gittim ama madem öyle nesini övdüler ki. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
EsraaaaK Merhabalar. Bende medicalde funda hanıma gidiyorum hemde tek yumurta ikiz gebeligim var ve baya zorlu geçiyor sürecim enfeksiyonlar troid böbrek büyümesi falan ama şuanlık memnunum herşeyimle ilgileniyor ultrasonlarda detaylı her zaman bakıyor anlatıyor başka doktorluk olay oldugunda hemen yönlendiriyor şikayetleri kulak arkadı yapmıyor ki en son şikayetimden böbrek büyümesi oldugunu ögrendim meger ki. Ama yine doktor ultrason istedi o şekilde ögrendim. Yani ben memnunum tavsiye ederim ve deli dolu bi doktor🙂 ama hastanede sıra bekleme konusunda evet bence bu hepsinde olan bi problem her zaman saatimden önce giderim ama 30-40 dk yakın bekletiyorlar. Ona çözüm getirmesi gereken medicalin kendi sistemi bence doktorlar degil. Sizde inşallah gönlünüze göre içinize sinen birini bulursunuz Allah hepimizin yardımcısı olsun🙂
Merve7141 EsraaaaK evet katılıyorum hastane çok yoğun sıra bekleme sorunu benim doktorumda da var bence hepsi çok yoğun her gittiğimizde mecburen bekliyoruz
kalbiminpariltisi EsraaaaK çok beklemeyi sorun olarak görmüyorum çünkü bu doktorun elinde olan bir şey değil hastası var ki bekletiyor ha belki ne olabilir randevu sıklığını azaltıp daha az hasta bakabilir. Benim sorunum randevuların iptal edilmesi sürekli ve yerine çok geç tarihe verilmesi e gebelik bu verilen süre çok uzun olunca insan telaşlanıyor iptal edilen randevunun bir şekilde erken tarihe verilmesi gerekir hastanın mağdur edilmemesi açısından. Ümit hanım konusunda tedirginim ama devam ediyorum bakalım belki de belli olmaz çok memnun bir şekilde ayrılırım inşallah da öyle olur normal doğum çok istiyorum inşallah her şey herkesin gönlünce olur 🐣
minikavakado kendisi çok ilaç taraftarı bi doktor değil ve çok nazlayıp pohpohlayacak bi doktor da değil ama işini iyi yaptığını yoğunluktanda ilgisinin az olduğunu düşünüyorum yani benim görüşüm bu, iki hafta içinde doğumum olacak inşAllah
Elf0241 minikavakado minikavakado merhaba eski konu ama nasıl geçti doğumunuz ümit hanımdan memnun kaldınız mı?