Selam kızlar. Bende ümit hn ile başlamıstım. 8 haftalık hamileyken kontrole gittigim de bebegin kalbi durdugu icin kürtaj oldum. Allah kimseye yasatmasın. 2 haftada bir kontrole gelmemi istiyordu ve hamilelik sürecinde devam eden idrar yolu enf.sonuclarını kendisine sormami istedi. Ve 2 kez de cvp vermedi. Ben bu sürecte belki bi ilacla cözülebiecek ken bosuna agrı cektim. Evet muayneler güzel geciyor, güler yüzlü iyi biri,tabi ki emeliyati cıkar ,yogun olur vb.tamam olabilir. Ancak hepimiz icin önemli ve hassas olan bi konuda danışıyoruz.her gittigimde 1.5 saat beklemek rand.alamamak,alsakta iptal edilmesi ,mesajlara cvp alamamak zaten stresliyken iyice geriliyor insan.Heleki hamilelik sürecinde zaman hepimiz icin cok kıymetli. Zaten artik hamile degilim. Bundan sonraki süreclerimde de üzülerek baska doktora gidecegim. Sizler hamileyken lutfen stres olmayıp hemen en yakın hangi hast.varsa kontrollerinizi yaptırın. Gerekirse erkenden gidin ozellikle ilk haftalarınizda. En ufak bi rahatsiik hissettiginizde gidin kontrole lütfen.Ben üzüldüm baska hamileler üzülmesin istiyorum artık. tek dilegim saglıkla alın bebislerinizi kucagıniza. 🙏