Nurr__ela Arkadaşlar lütfen yarım edin ve önerilerinizi bekliyorum Aşırı derecede halsizim sürekli uzanmak oturmak istiyorum sanki kollarım bacakalrım tutmuyormuş gibi hissediyorum sizdede oluyormu oluyorsa neler yapıyorsunuz ilgilenmem geren iki çocuğum var yapmam gereken işler var çok kötü bir his
Mrymbrfn Nurr__ela bende öyleyim hamile kaldığımdan beri aşırı halsizim.. 13hafta 4gunluk hamileyim. Mide bulantim da çok.. bünyeye göre değişiyor bence
Gull_94 Nurr__ela ıkıncıye hamıleyken yasamıstım berbat bıseydı ıkı hafta felclı alı rıza bey gıbıydım resmen ölücem falan sandım oyle bı durumdu sjsjs dus alıp meyve yemek ıyı gelıyodu bıraz ozellıkle kuruyemıs yıyın
Kediler Ben de sürekli uyuyorum uykuya doyamıyorum. Aile hekimine gidip kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Kesin değerlerim düşük çıkacak, öyle hissediyorum. 18+1′deyim, sizin kaç haftalık?
Nurr__ela Kediler 20 Kediler 20 haftalık oldu ilk zamanlar oluyo bu halsizslik sürekli uyku hali normalde bende ilk zamanlarda vardı şimdide hamileliğin en rahat zamanları bu aylar oluyomuş ama benimki 9 ay işkence gibi bulantılarımda devam ediyo üstüne bu halsizlik
Nurr__ela Gull_94 Gull_94 Denedim yürüyüş yapıyorum elimden geldikçe ama yinede çok kötü kalkmak istiyorsun ama kalkamıyorsun baya zorlanıyorum