izlmisik-16 Eşimin isteği üzerine Lavin koymaya karar verdik 🥰 Her şeyin üstünde, ay gibi ve güzel kokulu kişi demek ..
Agg0207 Gizemgizemm bir kızım var adı Beyza anlamı günahtan kacinmis günahla kirlenmemiş kimse ,temiz,ak demek şimdi yine hamileyim .daha cinsiyeti belli değil ama beren ve menesa ismini beğeniyorum anlamlarını beğendiğim için menesanin anlamı tüm sıkıntıları ve dertleri unutturan bunları unutturup mutluluk getiren demek ve ayrıca hz.yusuf peygamberimizin kızının ismi.
Seyma06 CayGetireyimMi Ömür huy olarak ayni babası 😁 ama çok akıllı çok merhametli 3 yaşına girecek bebekliği çok sakindi hiç şikayet ettiğimi bilmiyorum ve açık tenli uzun saçlı iri gözlü dunya güzeli 😍
Nrsnaozdn Gizemgizemm 1 kızım var 2. Ye hamileyim cinsiyeti kız birinci kızımın adı elif zümra doğacak Olana da Allah nasip ederse Eliz Mihra kuracağım 🥰
Prenses-annesj 19+6 yiz, bir kızım daha olucak 😊 16 aylık ta Elisa adın da dünya tatlısı sevgi pıtırcığı bir kızım var 🌼 Eşim ile daha kararlastiramamis olsak da melinay ismine çok sıcak bakıyorum 🤗 Melinay, cennete düşen ilk yağmur damlasi demekmis
Hilalarikan Gizemgizemm bizim cinsiyet henüz belli değil ama koz olursa erva Eylül düşünmüştük eylüle denk geliyor doğumu 🥰