Sondadan en cok korkum deneyimi olan yazabilirmi cok aciyormu spinalden once takiolarmis
Sabah sezeryan olucam 😣sondadan korku var
Sehererkull yooo şayet spinal olacaksanız rica da bulunun uyuşma olduktan sonra taksınlar. Genel anestezide ilk önce sondayi takıyorlar epidural ve spinalde uyuşma gerçekleştikten sonra takabilirler.
Sehererkull çok acır mı ki ya sanmıyorum benim ilki geneldi ama hiç hatırlamıyorum bile 😃
Sehererkull ewet biraz acı oluyor kendini kasmaman gerekiyor ben ikinciye hamileyim ilkte sonda yi takarken ne 'yi nasıl yapılacağını bilmedigim için korkudan bayılacaktım ve aşırı sıktım elimde olmadan kastım kendimi ve acı oldu haliyle ama ablamda geçen sene doğum yaptı üçüncüye sordum hayır çok az hissettim dedi ama kasmıyorum kendimi kasarsan acı çok oluyor dedi gerçektende öyle bence rahat bırak kendini ve bn şöyle düşünüyorum nasıl zorluk yaşarsam yasayım bebeğimi kucağıma alınca gerisinin hiç önemi yok diyorum bebeğini dusun sadece canim
Sehererkull ben normal dogum yapmama ragmen dogum aninda sonda takmislardi. Ben takilirken agri hissetmedim ama cikartilirken hafif yanma olmustu.
Sehererkull ayrıca bende yeni öğrendim istersen uyuttuktan sonra doğum sırasında da takılabiliyormus çok korkuyorsan canım öyle işte şöyle ama şöyle bişeyde var odada taktiklarinda sadece hemşire oluyor ama ameliyathanede daha farklı olur dr kaç tane hemşire kalabalık olur yani bence odada takılması daha iyi o yüzden dayanilmicak bise olsa emin ol kimse sezeryan istemez canım bn de dahil😊yumarım yardımcı olabilmisimdir
Sehererkull hayır acımıyor beni belden uyuşturup taktılar cıkarırkende hafif uyuşuk oldugundan acı hissetmiyosunuz, sag salim kavuşun 💐
Sehererkull bugün sordum spinal ve epiduralde uyuşma olunca ameliyathane de takıyorlarmış sizde söyleyin mutlaka
Sehererkull uyusma olmadan takmazlar eger takmaya calisirlarsa uyusturma yapildiktan sonra takmalarını iste sonda korkulacak birsey degil acimiyor cekerkende
Tubad sordumda onceden ole yapiofuk ameliyathanenin kurallari degisti odada takiyoruz artik dedi
Sonda bişey değil canım korkulacak bişey yok 🙋🏻♀️ Soğuk kanlı ol ve ameliyat sonrası bebişine kavuşacağını düşün 🙂
Sehererkull canim benimde uyusma olmadan takıldı kendini kasma ne takarken ne cikarirken aci yok bende korktum milletin soylemlerinden takildi mi bitti mi diye sorana kadar takilmisti bile
Sehererkull Ben iki kere genel anesteziyle sezeryan oldum inan ne zaman taktılar ne zaman çıkardılar hatırlamıyorum çok sorulan bir soru olduğu için özellikle sorup dikkat edicem nasılmış 😊
Sehererkull ben normal Doğum yaptığım halde taktilar bana hiç acımıyor ki neyinden korkuyorsunuz 😂
Bende ılkınde hatırlamıyorum ama ıkıncı hamıslıgımde cok canım yanmıstı 😔