Kızlar üçlü tarama da karnın dan sıvı aldıraniniz varmı
Üçlü tarama
bendeanneoldum_ ben değil ama komşumuzun gelini aldırdı ikiliisi temiz üçlüsü riskli çıkmıştı üçlüden sonra aldırdı
Eda06 bana Orta risk dedi ben sıvı alımını kabul etmedim
Eda06 sıvı aldirdiktan sonra bi problem çıktımı bide düşük riski oluyormuş öle bişe yasadimi
Eda06 peki sonra bı sıkıntı yaşadı mi
Hatice_123456 düşük riski var ve enformasyon riski var delinme olunca sıvı bitebilir bebeğin bilmiyom ya ben imza attım kabul etmedim
Hatice_123456 çok şükür yaşamadı 1 hafta komşumda kaldı ayağa kalkmadı yattı. Sonucuda temiz çıktı. Şuan 5 aylık oldu bile kasımda doğum yapmıştı
bendeanneoldum_ çok şükür yaşamadı canım kasımda doğum yaptı şuan 5 aylık oldu bile bebeği
Eda06 ben korktuğum için kabul etmedim ya
bendeanneoldum_ haklısın canım kolay bi aşama değil allah yardımcın olsun
Benim ikili testim temiz.çıktı. 2 li temizse 3 lü kafa karıştırır demişti özeldeki doktorum.
Ama devlete gittiğimde üçlü de yaptır kan vericeksin diyince gelmişken yaptırayım dedim anlık.
Sonucu down riskli çıktı. Çok üzüldüm tabi duyunca. Sıvı aldırmadım Allah korusun bişey olsa vicdan azabı çekerdim.
Özele geri gittim. İkili testin temiz çıkmış neden üçlü yaptırdın dedi ? Sonra işte Ftal DNA yaptırabilirsin eğer kafana takacaksan dedi. Ama bence bir sorun yok dedi.
Sonra biz 23 haft. Ayrıntılıya girdik ama orada down send bakmıyolar tabi. Sonuç temiz çıktı.
Ben 27 haftalk oldum. Bazen diyorum Ftal DNA yaptırsam mı ki. Halen aklıma geliyor kafama takılıyor. Sağlıkla doğsunlar 🤲🏼
Ipek_2017 rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ya🙏
bendeanneoldum_ etme canım ben yaptırdım ve bebeyimi kaybettim
bendeanneoldum_ ben hiç bir test e girmedim şeker yüklemesi ve detaylı ultrason hariç
Ulvana ben kabul etmedim tehlikeli diye
bendeanneoldum_ iyi yapmışsın inşallah sağlıkla olur cnm
bendeanneoldum_ benim ikili yüksek riskli çıkınca yaptırdım 13. haftada olduğu için CVS yaptırdım bebeğin eşinden sıvı alındı çok şükür de temiz çıktı. Ben doktoruma güvendiğim için yaptırdım işlem sonrası 1 hafta dinlendim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Farklı bir görüş almak isterseniz doktorumu önerebilirim Esenler Medipol doç dr Erol arslan perinatolog kendisi kesinlikle tavsiye ederim
Tugbayildiz21 ben imza attım bile kabul etmedim
Ulvana rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah 🥰
bendeanneoldum_ inşallah canım ben 17 deyim bi bel ve böbrek ağrım var korkudan doktora bile gedemiyorom bi sorun çıkar diye