Gmzeeoz yani çok pimpirikli herşeyi sorun eden biri değilseniz çok da sıkıntı yaşamazsınız zaten sezaryenden sonra ilk tuvalete çıkmanızdan sonra taburcu ediyorlar genelde başka bir sıkıntınız yoksa. Benim tesadüf eşimin köyünden bir komşuyla aynı gün doğum yapmışız ben 13:52 o da gece yarısından sonra normal doğum oldu geldi odaya. Hani tanışık olduğumuz için açıkçası ev ortamı gibiydi(aynı anda taburcu olduk) ama farklı biri de olsa çok sıkıntı etmezdim çünkü insan ağrıdan acıdan başka bir şey düşünemiyor zaten. Bu arada doğumdan sonra ayağa ilk kalktığından itibaren ara vererek lütfen çok yürü devamlı yürü kendini aşırı zorlamadan yormadan bana da hep yürü derlerdi sebebini anlamazdım ama sezaryenin yürüyerek atlatıldığını hissedince insan farklı ediyor. Bebeğin küvöze gitme ihtimali var mı? Özel odayı kesinlikle kapmaya çalış az bir miktarla rahata eriyorsun bebeğimin ameliyat durumu vardı 4 aylıkken. Çocuk cerrahi servisinde özel odada kaldık 3-4 güne 1000 tl gibi bir para verdik aynı şekilde enfeksiyon durumu oldu yine o odayı hemen kaptım orada 10 gün kadar yattık. Rahat ediyorsun.