Leyligul İki ay öncesine kadar iskenderunda yaşıyordum. Depremden etkilendiğimiz için eşim tayin istedi bende trabzona atanıcam kısmetse. Trabzondaki hastane ve dr önerilerine açığım. Bir de doğum ücretleri ne kadar? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Kpln61 Leyligul merhaba canım trabzonda ilk önce herşey pahalıdır 😀 4 tane özel hastane var ücretleri hepsi yüksek muayene ücretleri en düşük 700 tl kadın doğum doktorları hepsi hemen hemen iyidir ben medicalpark yıldızlıya gidiyorum doğum ücretini henüz bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla 9000 tl diyen var
Ekimm Leyligul medicalpark yıldızlıda Sevilay hocadayım 2. Gebeliğim. Muayene ücreti şu an 730₺ idi değişmediyse. Doğumda şimdilik 9000₺ demişlerdi ama doğuma kadar ne kadar olur bilemiyorum 😄
havvaana Leyligul ben tüm hastaneleri gezen biri olarak Numune hastanesine gitmeni tavsiye etmem ordaki kadın bir kaç kadın doğumcu insanların psikolojilerini bozuyor. KTÜ Farabi hastanesi var kadın doğum bölümü çok iyi doktorları aşırı ilgili güler yüzlü. Onun haricinde medikalpark ın doktorları da iyi ama bu biraz bütçe meselesi.
arirangg Leyligul İmperial’de Onur bey’e gidiyorum. Çok memnunum. Bebeği her seferinde detaylı inceliyor. Tüm organlarına tek tek bakıyor. İletişimi de çok iyi
Leyligul Kpln61 teşekkür ederim ☺️ şuan olduğum yerde dr um 15 bin ₺ istedi doğum için. O yüzden uygun geldi bana ☺️
Kpln61 Ekimm 2 ci hamilelik benim gülşah hanıma randevum var bugün ilk gidicem bakalım nasıl ilk gebeliğimde bakiye hn vardı onla doğum yapmıştım şimdi kendisi fakültede
Nanelimonn havvaana merhaba memnun musunuz.ben de baska sehırden gelıcrm ama hıç bı doktoru bılmıyorum hangısıne gıtsem dıye bılgı almak ıcın kımsem uok orada tanıdık
Leyligul havvaana numunede ebe arkadaşım var nöbetçi kimse o geliyor drdan dra ilgi değişiyor dedi ve odalar tek kişilik değilmiş wc falan sıkıntılıymış sanırım. O yüzden ben özel düşünüyorum. 15 bine kadar doğumu gözden çıkardık yani
Nanelimonn havvaana merhaba farabi tıp fakültesi için hangı doktoru daha gok onerırsınız.yabancıyım trabzona .kıme gıdecegımı bılemıyorum
havvaana Leyligul ben iki düşük yaptım numune de. İkisinde de tek kişilik odada kaldım ama jinekoloji servisiydi. Evet doktordan dr a değişiyor kesinlikle ama en ilgilisi bile artık hastadan bıkmış ilgilenmiyor diyebilirim. Onun haricinde farabi nin odaları çok küçük ve 2 kişilik orası daha kötü ama dr ları çok iyi. Tabi bütçeniz varsa medikalpark Karadeniz’i tavsiye ederim. Şimdiden geçmişler olsun
Kpln61 Leyligul canım gülşah hanıma gittm aşırı yoğun biri giren çıkmıyor içerden gayet güzel muayene ediyor ilgili güler yüzlü detaylıca herşeyi anlatıyor sorularına cevap veriyor memnun kaldım
Ekimm Leyligul bilmiyorum ki 😂 günümü tam hatırlamıyorum maalesef tahmini yaZdım 9+6 dayım cumartesi doktor kontrolüne göre 10 haftalık benim biraz karışık 🥰
Leyligul Ekimm oy daha çok yeniymiş 😍 sağlıkla tamamlamak nasip olsuj inşallah. Biz 25i bitirmek üzereyiz ☺️
Yeniannee1903 arirangg onur beyi duydum sizce doğum şekli olarak ne tarafa yakın. Direkt sezeryan diyen doktorlardan mı acaba ne düşünüyorsunuz