Medusa Dürtüyorum bazen çok kızınca 😅 allahtan ağır horlamıyor valla uykum çok hafif. Burnunda et var ameliyat olacak eğer uyutmayacak kadar horlasaydı daha ilk ay ameliyat olurdu 😂
GokceGenc Ntaflan bnde 35+0 haftalığım eşim horlamasndan hep geziorum evde 😊 ama noldu bilmem akşam brz rahatszlandım ve bi baktım eşim elinde yastık gidio cok horluosun dedi ki nrmalde horlamam 😂 cokkk iii oldu anlasın azcık beni ehehehee
gulsm77 Ntaflan günaydınnn ☺️ Ay sorma ya benimki de neden yanımdan gittin diyor çok hoşumuza gidiyor sanki 🤦🏻♀️
busraerdi Zeyneb99 benim eşimde horluyor ben sürekli dürtüyorum dön diye zaten uyuyamıyorum uyandırıyorum ben yoksa tahammül edemiyom 36+6 haftalığım bu ara😊😊 sizler dürtmüyor musunuz dön diye 😁
Ntaflan busraerdi 😂Ne kadar dürtersen dürt sağa dön sola dön diyorsun tamam hayatım daha horlamayacagm derken başlıyor horlamaya 😴
Zeynep34_19 Zeyneb99 sorma o dert bendede var 😁 Hadi ben uyuyamıyorum neysedee , karnımdaki yavrum bile uyuyamıyo babasının horlamasından 😂😂😂 gece olup horultular başlayınca kabuss