Ntaflan Oznr Ay yeterki uyusunlar da sessiz uyusunlar :)) bu kadar horlamanın ne alemi var.. Bebişler doğunca double uykusuz zamanlar ay allah yardımcımz olsun.
Hilokii Ntaflan horlamasını geçiyim kendimi telefona veriyim diyorum hop ordan bir kol üstümde onu itiyorum hop bir bacak onuda itiyorum horlamanın arasından bana “itmesenee yaağğ” diyo. Adam 105 kilo 🤦🏻♀️ Ağzına su şişesiyle vurasım geliyor bazen😂😂
Ntaflan Hilokii Vursan, ne vuruyosun yaağğğ diye de çemkirir bunlar. Sola dön diye adeta cırlıyorum tmm hayatım diyip saniyesinde horluyor. Benimki de 95 kilo oooh şişmanlarya daha sesli horluyorlar :))
Oznr Hilokii hahah😀😀 benimki de korkuyor hep tuvalete gitmeye korkuyorum noluyoooo deyip bagiriyor sonra o beni sakinlestiriyor karanlikya yatarsam yanina beni eliyle kontrol ediyor sen kimsin adin ne diye soruyor sabah hatirlamiyor psikolojim bozuldu yeminle
Haticeozturk Hilokii off ya aynı bizimkin78 kilo ama ağrı geliyo kolu bacağı zaten uyumak.icin zor pozisyon buluyorum bebekle
gulsm77 Ntaflan ya inanmıyorum tıpkısını yaşıyorum hergün bugün de koltuktayız kızımla napalım 🤦🏻♀️ Geçen gece kalk git dedim odaya koltuk yatak kadar rahat olmuyor 😂🙄
Bskrt Zeyneb99 keşke horlamasından uyuyamasam 😭😭😭 bacaklarım felaket ağrıyor, ne iyi gelir acAba bilen var mı 😞
mucizemsi Hilokii Bende bir ejderha ile evliyim😄 aynı benim gibisiniz sabah kadar 50 kere dürtüyorum şöyle yat böyle yat diye artık kendisi ben bugün salonda yatıym.sen rahat uyu diye gidiyor biraz.önce gönderdim 😂😂
Mugesaglam Yaa vallahi cok guldum cok yasayın emi 😊 bende oyle burnunu sıkıyorum nefes alamiyor icine horlamaya devam ediyor en az 1 dakika sasiriyorum ve farkinda degil cok yoruluyor anliyorum yatagida terketmek istemiyorum ama boyle devam ederse galiba son o gorunen kanepe kanepe gezmek 😂 ben daha 16 haftaligin zaten 2 aydır istifra ediyorum ne uyku ne yemek ahh kocam bitirdi beni 😊
Ntaflan gulsm77 Günaydın 🙋 bak mesela geldi uyandırdı simdi işe giderken kalk aşkım yerinde yat horladımmı gene ben diyo.. Yok askım estağfurullah ben manyağımyaa zevk alıyorum koltuk köşelerinde yatmaktan yoksa sen hiç horlarmısın 😂😂
Haticeozturk Tek horlayan bizimki değil demekki gece kaç kez durtlerim burnunu sıkarım yok rahat edemezsem diğer odaya geçerim bazen o orda yatar
gulsm77 Ntaflan günaydınnn ☺️ Ay sorma ya benimki de neden yanımdan gittin diyor çok hoşumuza gidiyor sanki 🤦🏻♀️
dilosss Zeyneb99 benimkinde horlama yok ama burnundan öyle bi nefes alıyor ki onun sesi horlamayıda geçer bende yastık elimde dolaşıyorum valla offf😂
defnekrmn Zeyneb99 14+5 olduk ilk haftalar zordu bulantı kusmalar nadirde olsa zor geçti ama şimdi turp gibiyiz maşallahh 😂 ay keşke eşimin horlamasını duyabilsem onada razıyım 😬