merwerkan1903 GulUmut fiyatlara ekim ayinda zam geldi tam bilmiyorum ama ben zorunlu sezeryan olacagim 3100tlydi yanlis hatirlamiyorsam diger fiyatlari bilmiyorum cnm ayin 15inde kontrolum war ogrenip yazarim
Buskat EmineBurcuTfekiSar yavuz bey avcılar medicanaya da haftaiçi 3 ten sonra geliyor burada doğum 2500 demişti bize. Aklınızda bulunsun😊
Buskat Neslihan27 avcılar için konuşuyorum. Eminim evet 2 ay önce konuştuk doktorum doç.olduğu için 2500 diğer doktorlar 1900 lerde zam gelmişse de max 3000 olmuştur diye düşünüyorum. Medicana değil de medical park 7-8 bin olabilir m? Yanlış hatırlıyorsunuzdur belki
Buskat nmtgokce evet beylikdüzü medicananın çok pahalı olduğunu biliyorum. Bahçelievler 4000, aynı doktorun avcılarda doğumu 2500. Gerçekten fiyatlar çok farklı birbirinden.
Buskat Neslihan27 evet beylikdüzü medicana international diye geçiyo bir de avcılar merkezde var. Yani hastane biraz bakımsız gibi ama doktorumdan çok memnunum bir de bahçelievlerle fiyat farkı çok fazla.
eymenimoglusum GulUmut normal 2600 sezeryan 2900 epidural olursa ekstra 700 tl oluyor. Bende reyapa gidiyorum
GulUmut eymenimoglusum cok tesekkur ederim bilginiz icin, sadece benim doktorum cok farkli bi fiyat 4000 ustu hatta max soyledi sezeryan icin, belki o reyapta anlasmali calisiyordur , ondan oyle fiyatlar bilemedim
eymenimoglusum GulUmut hic duymadim bilmiyorum canim. Ama boyle ugrasacagina hastaneden bi doktor secsen daha iyi bence
Buskat GulUmut tülay hanımı biliyorum bir aralar avcılar hospitalda görev yapıyordu şimdi özel muayenehane açmış. Muayenesi ne kadar acaba?
GulUmut eymenimoglusum ordaki doktorlari tanimiyorum 🙄 o yuzden bildigim , guvene bilecegim doktora ihtiyacim var, bi de sizin soylediginiz ucret sogortasiz olan mi? Hani ozel sigortayla falan fiyat dusuyor ya, benim sigortam falan yok 😑