Eflalannesi Gamze_cnky valla canm eşim ve ailesi bel göbek çektirme şeylerime inanmazlar bilmezlerde hayıt tohumu duymuştum ama o soğandan daha beter çıktı içmiyorum
Sevde43 Eflalannesi bende son adetten sonra eşimle birlikte bir çay kaşığı çörek otu yağı içtim ayriyeten ben soğan suyu içtim sonra hamile olduğumu öğrendim
Eflalannesi Gamze_cnky benim kuzenimde göbeğini çektirdi o ay hamile kaldı ama benim çevremde öyle Kişiler pek yok kime nasıl gideceğimi bilmem 🥹
Bir_prens_annesiiiii Eflalannesi adet olucak gibi ağrılarım vardı göğüs hassasiyetim vardı afet olucam diye bekliyordum 4 gün gecikince test yaptım ve gebe olduğumu öğrendim
Sahradmla Gamze_cnky benim annem göbek çeker kimin cektiyse bidaki ay hamile kaldı 10 sene çocuğu olmayan insanlar bile 😂 annemde koca karı yaşlı felan değil şuan 42 yaşında 30 lu yaslardan beri çocuğu olmayanlar geliyor walla 😂
Gamze_cnky Sahradmla valla ben inanıyorum doğrudur , çoğu hurafeye inanmam ama buna inanıyorum. Yüzde 5 de olsa doktorların anlamadığı şeyler var, değerlendirmek lazım. Annene saygılar 😂😂
Tugbadkm Eflalannesi şiddetli bel ağrısı ile belirtiler başladı sonra göğüslerde aşırı şişkinlik en son da sabah baş dönmesi ve bulantıyla test yaptım sonuç pozitif 🥰
Sahradmla Gamze_cnky hâlâ hatırlıyorum 2. Gebeliği istiyordum olmuyordu annem gel göbeğini çekeyim dedi bn korktuğum için izin vermedim Allah’tan izin vermedim çünkü hamileymişim 😂 bizim gelinler teyzemler annemin yengeleri komşular kuaforcumuze kadar kimin cektiyse aynı ay hamile kaldı 😂😂
Mavibulutt Eflalannesi bende öyleydim inan 3 yıldır olmuyordu o ay aşılama olacaktım adet olayım artık da hemen aşılama olayım diye bekliyordum :)
Mavibulutt Eflalannesi adetim 1 gün gecikti. O hafta 2 günde lekelenmem oldu sonra kesildi. Yerleşme kanaması sanırım. Hemen test yaptım evde :)
Happymomleyla Eflalannesi adetime 1 hafta kala kasık ağrılarım oldu benim normalde regl olduktan sonra ağrılarım başlardı 4 aydır da istiyorduk test yaptım öyle öğrendim