Asyos34 Eflalannesi adet gibi kaşık ağrısı ama oldum olucam diyordum hatta maydonoz soğan suyu ıcmıştım sökulsun diye ama nafile
Mavibulutt Eflalannesi baş dönmesiyle :) adete 1 hafta kala başladı. Dedim herhalde kulak kristallerim falan oynadı eğiliyorum kalkamıyorum devamlı başım dönüyordu.
glsmogrtmn Reglim gecikmişti ama ona ihtimal vermedim ara ara gecikirdi, ben bulantidan şüphelendim çünkü eğilirken bile midem kötü oluyordu
Eflalannesi Mavibulutt ben hamile olsam heralde herşeyi normal damardım gebeliğe yormazdım okadar umutsuzum artı 🤣🤣
Mavibulutt Eflalannesi bende öyleydim inan 3 yıldır olmuyordu o ay aşılama olacaktım adet olayım artık da hemen aşılama olayım diye bekliyordum :)
Eflalannesi Lolo3434 kız hamilelikten şüphelendim öyle deyince su sıralar aşırı sinirli ve duygusalım 😂
sevcanbyhtn Eflalannesi canim hic belirti olmadan ogrendim çünkü korunmasiz iliskiye ne zaman girsem hemen hamile kaliyorum anladim zaten hamile kalacağımı adetime 2 hafta kala ogrendim erken gebelik testiyle 🥰
Tayyibe42 Bana kahverengi kanama geldi yerlesme kanamasiymiş ben ilk basta regl zannettim ama kesilince test yaptim hamileymişim 🤓🐣
Gamze_cnky Eflalannesi keşke devam etseniz , bel-göbek çektirme duydunuz mu peki ? Bi de hiç ovulasyon kullandınız mı
Eflalannesi Gamze_cnky valla canm eşim ve ailesi bel göbek çektirme şeylerime inanmazlar bilmezlerde hayıt tohumu duymuştum ama o soğandan daha beter çıktı içmiyorum
Sahradmla Gamze_cnky benim annem göbek çeker kimin cektiyse bidaki ay hamile kaldı 10 sene çocuğu olmayan insanlar bile 😂 annemde koca karı yaşlı felan değil şuan 42 yaşında 30 lu yaslardan beri çocuğu olmayanlar geliyor walla 😂