uzlet gulruba bugün 13 günün olması lazım galiba senin hiç belli olmaz canım en net belirgin Adet gecikmesi adet olmazsan tekrar tahlil verirsin olmasa da Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah Sıkma canını ovulasyon testi kullanıyor musun
gulruba uzlet 12 gün oldu akıntı desen var göğüs buyumesi ucunun ağrıması desen var kaşıkla da ağrı var ama gel gör ki gebelik yok valla şaka gibi ya
miniyo gulruba Benim de yumurtalık kistim vardı kanama yapıyordu . Yumurtlama değerlendirmiştik , 16 gün sonra birden kanama kesildi ve akıntı çok yoğun gelmeye başladı şüphelendim testte silik çıktı kan da netleştik 🌸
uzlet gulruba canım adet olurken bu belirtileri Yaşıyor musun Normalde ya da dediğim gibi henüz kana yansımamış gebeliğin Geç döllenme
gulruba uzlet yok goguslerim böyle olmuyordu ilk kez kasık ağrısı yaşadım ben adet olmadan 1guj önce belime agri girer o kadar başka adet öncesi belirti yaşamıyorum
Humannrle Hatice_kubra ahh kuzum maalesef 🥺 bu ayda elendim ben 🥺beynim vücudumu hamile hibi hissediyor belirtiler o yüzden oluyor 🤦🏼♀️