gulruba uzlet ben uyku bağımlısıyım uyuyunca kıyamet kopsa kalkamıyorum 🤣🤣o yüzden uyumuyorum sahurdan sonra uyuyup 1de kalkiyom
Hatice_kubra gulruba canım bence 15. Günü bekle çatlatma iğnesi de beta HCG hormonu var ve yanıltıcı olabilir şuanda bende de aynı durum oldu bende hamileliğe dair ilk belirti göğüs ucundaki beneklerin artması oldu
Humannrle Hatice_kubra canım yazını gördüm de yazmak istedim benimde afedersin uçlarının rengi koyulaştı ve yanlarımda sanki mini su baloncuğu gibi oldu acaba belirti mi bilmiyorum ki elleyince falan ağrıdığını da fark ediyorum da
uzlet gulruba Bana da hep öyle diyorlardı Canım sabah 10′a kadar diye ama öğleden sonra da ikiye kadar tahlil alınıyor ikiden sonra tahliller gönderiliyormuş. Belki de bizim buraya has bir şeydir bilmiyorum. sabah gittin mi peki
Cansuumesee gulruba sizinle ayniyizz benimde son adet tarihim 4 mart 18-19 mart yumurtlama 21 mart catlama oldu gece icime dogdu test yaptım hayali cizgi vardı bu sabah kan verdim ins sizde hamilesinizdir ❤️❤️ ins benimde bebisim tutunur 🥹
gulruba Cansuumesee ay inşallah ikimizde güzel haberi alırız bende kan verdim sabah rabbim yüzümüzü güldürür inşallah 💕💕
nilsmomy gulruba yumurtanın catladigini nasil hissediyorsun regl oldum olalı hic boyle bir sey hissetmemiştim
gulruba nilsmomy valla bende ilk kez hissettim baya sağ kasıgima yani karnımın altına ağrılı bi sancı girdi
gulruba uzlet eşim guvenmiyor o konuda bana🤣 dedim sen iyi misin annelik refleksi diye bisey var çocuk olsun insan en ufak sese uyanır 🤣🤣🤣
uzlet gulruba gerçekten de öyle oluyor mucize gibi bişey annelik de rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
uzlet gulruba bugün 13 günün olması lazım galiba senin hiç belli olmaz canım en net belirgin Adet gecikmesi adet olmazsan tekrar tahlil verirsin olmasa da Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah Sıkma canını ovulasyon testi kullanıyor musun