Rhk1 dilosciko ayyy çok çok sevindim sanki benim başıma gelmiş gibi hissettim inşallah sağlıklı süreç geçirirsiniz hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Bebek2020 Sağlıkla gelsin yakın arkadaşım gibi sevindim ya başında dua okuyordum inşallah vardır diye hamilelerin duası kabul olur sende bizlere dua et canım ❣️
dilosciko Bebek2020 inşallah bol bol dua edeceğim Allahım en kısa hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ❤️
dilosciko Edadlgc 24 Şubat son adet tarihim ama en son 21 Mart kan testi verdim negatifti 1.05 gibi bişeydi beta 1 hafta da 300 küsür olmuş :)
Tug_34 Dün gece uyuya kalmışım haberi beklerken, şimdi akşıma geldi tüm forumda seni aradım 😍 inanılmaz sevindim. 😍 bize de dua et olur mu ❤️ belirtilerin nelerdi hadi hemen bize bahseet 🙈
dilosciko Tug_34 Şöyle ki direk adet olacağımı düşündüm zaten 1 hafta önce kan vermiştim muayeneye gittiğim için hormon değerlerime bakmak istedi doktorum onu verirken eti da baktırdım negatifti üzülmüştüm o yüzden artık bu ay adet olurum diye düşündüm göğüslerim inanılmaz şişti ve çok hassastı sürekli adet oldum sanıp tuvalete gidiyordum sadece akıntı beyaz renkte o günde idrar yolu enfeksiyonu teşhisi koydu üroloji ve antibiyotik verdi sadece onları içmeden içime bi doğdu kontrol etmek istedim ve şok oldum gerçekten beklemiyordum umudu kesmiştim yani
dilosciko Şuna inandım ki kızlar gerçekten ne zaman hamile miyim diye düşünmeyi bırakırırsanız heryerden de böyle duyuyorum o zaman oluyor galiba Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin yormadan bu süreci atlatsın Allahım yardımcımız olsun hepimizin ❤️🥹