dilosciko Kızlar çok çok çok teşekkür ederim gerçekten çok yanımda oldunuz çok mutluyum rabbim isteyen herkese şu mübarek aylarda nasip etsin inşallah ❤️🥹
zeyneepppsultannn dilosciko gözün aydın canım aminn aminn darısı tüm isteyenlerin başına inşaAllah 😍 sağlıkla hayırla kucağına al inşaAllah bebişini❤️
H_a03 dilosciko yazılanları baştan sona okudum canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kavuşursunuz inşallah aynı olaylar benim de başıma gelmişti evde iki test yaptım çift çizgi çıkmıştı gittim kan verdim öğleyin akşam 8 olmuştu sonuç hala yok meğersem arıza olmuş meraktan içim içimi yemişti tekrar dan hayırlı olsun inşallah 🥰
ikizprensesannesi @"dilosciko Ya ne kadar mutlu oldum duygulandım anlatamam hissemeniz ne kadar güzelll🥹🥹 İnşaallah bu mübarek gece hürmetine Rabbim sağlıkla sıhhatle hepimizin evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin tamamına erdisin 🤲🏻🤲🏻🌸🌸🥹
dilosciko Söyledim sahur hazırladım ona şimdi kaldırdım not yazdım baba oluyorsun diye sahur yapamadı çocuk heyecandan rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhatle nasip etsin inşallah herşey yolunda gider umarım çok sağolun 🥰❤️🥹
ezgiadgzel dilosciko benimde iki defa test yaptım silik çıktı çok sevindim senin adına bana da dua et olur mu 😍🥺❤️🧿 kan testim 1.20 çıktı tekrar test vericem bende
Mervedenizkrks dilosciko Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı isteyenlerimizin başına inşallah ama enfeksiyon için acele edip hemen doktora tekrar git aksi taktirde Allah korusun sıkıntı olur yaşadığım için biliyorum kesinlikle aksatma
aygulllllsnnn dilosciko hayırlı olsun canım benim bende heyecanla bekliyordum haberini nolur bana da dua et ben de Yarın 3.günüm gecikmenin ismim AYGÜL İNSALLAH BENDE HAMİLEYİMDİR hamilelerin duası kabul olurmuş 🥹
Dolphin16 dilosciko formu baştan sona okudum çok heyecanlı bi bekleyiş olmuş Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim 🤲🤲🤲
Kubra38 Yaa gözlerim dolu dolu heyecanla okudum çoook sevindim ne güzel rabbim kucağına almayıda nasibetsin inşallah 🥹🥹🥹 rabbim bu bekleyişte olan tüm kardeşlerimede aynı duyguyu tattırsın bu mübarek günlerde 🥰🥰
Glcndrsn Serpilali01 aynen valla bende cok merak ediyorum böyle postlar görünce yazmadan duramıyorum 🤭
dilosciko Herkese çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin kızlarım dualarımdasınız inşallah 🥰❤️🥹
Rhk1 dilosciko ayyy çok çok sevindim sanki benim başıma gelmiş gibi hissettim inşallah sağlıklı süreç geçirirsiniz hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️