Umutlubirkadin Tebrikler canım 🥲😍💛Boyle güzel haberleri alınca kendim almış gibi seviniyorum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏 Reglime 4 gun kala bende verdim beta ama çıkmadı insallah sizinki artmış olur benimkisi de 🙏🙏🙏
dilosciko Umutlubirkadin Umutlubirkadin İnşallah bu mübarek ayda hepimizin yüzü güler rabbim bu mucizeyi nasip eder bize 🥹❤️
dilosciko Vericem bekliyprum mail olarak yollayacaklar çıkınca hemen bekliyprum hemen paylaşırım burada inşallah vardır boşuna umutlanmam 🥹❤️
Umutlubirkadin dilosciko canım e nabızdan bak ben devlette yaptırdım 1 saat demeden e nabiza düşmüş hemen
ozlem-clk37 dilosciko Hayırlısı olsun canım var tabikii geç döllenme olabiliyo yada erken gittysen daha ondn hamilesn ama 2 çizgi yanıltmaz 🥰
dilosciko Umutlubirkadin şimdi gece verdim bide özelde verdim mail olarak yollarım direk dedi kız daha erken yollar diye düşünüyorum heyecanımı gördü bekliyprum merakla :)
ozlem-clk37 dilosciko bu arada idrar yolu enfeksiyonuda hmilelkde çıkıyo genelde 😊 anca 1 ay olmş zate adetn geçeli arkadsmnda erkrn gblk testnde çktı 1 ay olmadan normalde çıkmıyo
dilosciko ozlem-clk37 Ya bunu okudum bende çoğu kişi olmuş enfeksiyon inşallah benimki de öyledir inşallahhjh :))
Glsm16h Edadlgc bende 1.20 ile hamile kaldim oysa negatif doktorda oyle soyledi yok dedi ama bekledim deger yukseldi :))
minikmucizeemaak dilosciko İnşAllah gönlündeki olsun bu çift çizgiler bu mübarek günlerde bize de nasip olsun:) 1 saate çıkar bence burada öyle çıkıyor:)