anneoluyoruuumm16 Teslimenursevil erken gebelik genelde doğru olur canım. İstersen kan ver. Kaset test daha geç sonuç veriyor
znkara Teslimenursevil erken gebelik testleri daha hassas zaten çok silik çıkmış şuan kaset testte pozitif görmemeniz normal bir kaç gün bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz yada net bilgi için kan verebilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
Yagmurbasak16 Teslimenursevil bende de böyle çıkmıştı canım normal testlerden yaptım çıkmadı kan verdim pozitif ♥️♥️
1ciftyesilgoz Bu hayali çizgi 5 dk içinde çıktıysa evet var gibi ama 5 dk dan sonra da sahte çizgi çıkarıyor bu test
CeydaST Teslimenursevil ben 2 testin de bozuk olanına rastladım. Günün gelince yap tekrar bence. Artımed olması lazım onlar güzel oluyor normal kaset test ama erken gebelik testi gibi sonuç veriyor
Aslii35 Teslimenursevil Çıkar canım bak benim erken çok belli diğer kaset test çok silik kasett test ancak adet gününde yada geçince tam sonuç veriyor ama tabi geç döllenme olmadıysa
Teslimenursevil Aslii35 senin erken gebelikte çok belli ama benim erken gebelikte bile çok silik kasette nasıl çıksın