Fatozs42 Deletedmom434 canım sağlıkla bir avazda kucagina alirsin insallah bebegini Rabbim kolay dogumlar versin
YagizAsyaMom deletedmom6295 ya vallahi ben çok heyecanlanıyorum o kadar az kaldı ki gözüm hiç bir şeyi görmüyor bugünlerde🙆♀️
Rabia54 Kızlar dogumhanede telefonu almadığı için eşinden haber alıyorum dogurmadan cikartmicaklarmis bekliyoruz inşallah en kısa zamanda doğurur 9 dan beri orada çünkü 😕
BurcuY Rabia54 baya olmuş bi önce doğur al kızını sağlıkla kucağına hadi bekliyoruz kuzum seni merakla ❤️🙏
BurcuY Rabia54 hala mı Doğumda kuzum ya kıyamam 😔 çok merak ediyorum haber alınca bana da yaz olur mu 🙏
Rabia54 BurcuY canım şimdi doğumdan çıktı gözümüz aydın insallh aramızda 3 gün var sıra bende sanırım 😊🙏
Mevsen Deletedmom434 Benimde aynı 10 dakikadır bir belimden giren ağrım var ve ıkınma hissi geliyo gercekmi yalancımı bilemedim
Mevsen BurcuY Ya doğum sancısı olsa simdiye şiddetlenirdi heralde geri kesildi anlamıyorum ki 2. gebeliğim ama unutmusum vallahi
BurcuY Mevsen keşke bilgim olsa kuzu daha 13+1 im ilk gebeliğim hiç bir fikrim yok bilen birine sor istersen sen yine de ☺️