Sumeyyye Geçmiş olsun canım. Bende şuan sancılıyım ama anlamadım ne olduğunu. Adet sancısı 10 dakka da bir gelip gidiyo kasılmayla birlikte oluyo makatta da ağrı var Doğum şeysimi aceba🤔😖
Deletedmom434 Sumeyyye kuzu benim sancı birden belden girdi kasıklarımda bir şiddetlendi anlamamak imkansızdı hafif gelmedi yani o yüzden yorum yapamicam seninkine ama bir görün doktora derim
Sumeyyye Deletedmom434 belimde ağrı yok ama 4 oldu dakka tuttum düzenli adet sancısı giriyo ama dayanılmıycak gibi değil 🤦🏼♀️ korkayruum🤦🏼♀️😄
Deletedmom434 mucizemizibekliyoruzz iyiyim canım benim sancılar biraz zorluyor o da bebeğin kafası çok aşağıdaymış doktor 2 cm açıklığın var ama bebek kafasıyla aşağı baskı yapıyor doğumun her an olabilir yollayamam dedi yatış verdi sabah 6’da tekrar nst’ye alacak bakalım🙏🏻
Bsk2101 Deletedmom434 ay merakla doğum haberini bekliyorum benim sancılar yalancı çıktı geçti. Sen inşallah bir avazda kurtulursun canım 🤲🏻
deletedmom6295 YagizAsyaMom biz de doğum hikayemizi mutlu mutlu yazabilecrk miyiz ya çok heyecanlanıyorum😍
YagizAsyaMom deletedmom6295 ya vallahi ben çok heyecanlanıyorum o kadar az kaldı ki gözüm hiç bir şeyi görmüyor bugünlerde🙆♀️
ardengunes Doğurdu galibaaa😊 yaa bizimkj de kanala girmiş suyu biraz azalmış bol su iç dedi haftaya çatı yapalım duruma göre bakarız dedi var ya heyecandan dogurcam dünden beri 😂