Koalammm Miracaslan normalde hamile kalmadan yapılması gerekiyor canım hem fiyatı düşük oluyor hamileyken yaptığın zaman biraz daha fazla fiyatı sigorta acenteleriyle konuşabilirsin canım ben normal sigorta acentesine gidip yaptırdım hangi Sigortayi yaptırmak isterseniz onu yaptırırsnz Ben Anadolu sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım hiç bir şekilde sorun çıkmadı şuana kadar sizde bildiğiniz acente varsa yakınlarınızda konuşabilirsiniz
cevriye35_ Lina92_ Sada Ekol e gidiyorum mete bey çok iyi tavsiye ederim dusunurseniz Calibe Hanim var o da çok iyi bir doktor
Lina92_ cevriye35_ Mete Beyi biliyorum iyi dokturdur. Diğerini tanımıyorum. Allianz özel sigortam var ama sada ve ekolde geçmiyor ne yazıkki
Betulakarr Sunymom evet suan 14.500 tl doğum paketi icinde kapi süsleme, kuafor imkanı, fotoğraf çekimi, bebegin ve annenin ilk muayenesi topuk kani vitamin asilari vs bir suru sey var
Buseelif23 Betulakarr merhaba bende ekol sada hastanesine gidiyorum tavsiye üzeri gittim bu doğum paketini detaylı sormadım acaba siz sordunuzmu
Gumus25 Sunymom ben medicanaya gidiyorum çok memnunum. Hastane zaten çok güzel otel gibi. Doktorumla da bir sorun yaşamadık. Ama benim özel tamamlayici saglik sigortam var doğumu da kapsayan. Muayene tahlil vs para odemiyorum fiyatlarını tam bilmiyorum o yüzden
Gunisigim Sunymom Benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler arasında medicana var ama orayı pek önermiyor. Son zamanlarda çok şikayet aldığını söylüyor yoğunluktan kaynaklı. Hemşirelerin yeni doğan katında yetersiz olduğunu hastanede aşırı yoğunluk olduğunu söylüyor. Ben o sebeple medicanayı tercih etmeyeceğim
4545-umm Koalammm sıgortada herhangi bir ıptal durumu yok demı sizin biz bugun iptal olundugunu ögrendık hastaneden cünkü
Koalammm 4545-umm çarşamba günü randevum var canım bilmiyorum üç haftadır gitmedim ama ondan önce bir sorun yaşamadım hiç. ne iptal olmuş tam olarak anlamadım?
4545-umm Koalammm bizim sompo sigortaydı doktorun bızım sıgortayla anlasması bıtmıs suan farklı doktora yönlendırıyor sırket o yuzden merak ettım eger anadoluda sıkıntı yoksa anadolu sıgortasıyla devam edeyim dıye düşündüm
Koalammm 4545-umm benim sompo değil. iptal olduğunu düşünmüyorum canım ama yine bi araştır istersen diğer sigortan bitmeden tekrar başka sigorta yapabiliyormusun. Birde sigortanin doktorla değil hastaneyle anlaşması olmuyor mu yoksa sigortaya göre mi değişiyor acaba anlamadım
Koalammm 4545-umm inşaallah bizimde öyle bişi olmaz kötü durum ya insan doktoruna alışıyor değiştirmekte iyi olmuyor iyi mi kötu mü bilemiyor insan