Betulakarr Sunymom bildiğim kadarıyla medicana fiyat bakımından baya yüksek. Ben ekol takipliyim medicanaya gore bi tık daha uygun ☺️
cevriye35_ Sunymom Bende sada ekolde takipliyim gayet iyi fiyatları medicanada arkadaşım ocak ayında doğum yaptı biraz pahalı
Koalammm Sunymom fiyat bakımından digeer hastanelere göre biraz pahalı canım ama benim özel sigortam var Medicanaya gidiyorum çok ilgi ve alakalılar ben çok çok memnunum doktorumda öyle aynı şekil özel sigortamin içinde normalde kan tahlilleri ücretsiz hepsini karşılıyordu Medicana dan önce su hospital gittim ücretli dediler yani sigortam var ve yüzde yüz karşılıyor neden para odeyeyim tekrardan sonra Tınaztepe hastanesine gittim ordada aynı şekilde doğumdan ücret istediler sigortamin yüzde yüz karşılamasina rağmen sonra Medicana ya gittik orda hiç bir şekilde sorun çıkmadı ilgi alanlarıda hoşuma gitti oraya devam ettim sonra ben memnunum hepsi çok ilgililer saolsunlar
Betulakarr Sunymom evet suan 14.500 tl doğum paketi icinde kapi süsleme, kuafor imkanı, fotoğraf çekimi, bebegin ve annenin ilk muayenesi topuk kani vitamin asilari vs bir suru sey var
Sunymom cevriye35_ doğum paketi içinde 9muane ve doğum var 25bin TL siz muane için ne ödüyorsunuz acaba bide ikili tarama testini nerede yaptınız
cevriye35_ Sunymom Muayene 515 tl Mete Beye gidiyorum ben doğum işini henüz konuşmadım ikili taramayı da devlette yaptırdım sonucunu doktoruma götürecegim gayet dusunceli bi doktor burda yaptirma pahali olur dedi devlete yönlendiriyo sonucunu bana getir dedi bakalim bi dahakine sonucumuzu goturecegiz
Miracaslan Koalammm evet Medicana çok çok iyi kaynım orda çalışıyor eltim geçen sene Doğum yaptı çoook memnun kaldı otel konforu gibi sezeryan olmasına rağmen ikinci gün ayağa kalktı tavsiye ederim pahalı ama durumu olan hiç başka hastaneye bakmasın
Sunymom Koalammm evet fiyatı 25bindi galiba içinde doğum ve muane ikili tarama testi falan var ayrıntılı ultrason yok diğer testler de ücretli eşim askeri personel onun sigortasından bende yararlanıyorum ama diğer hastanelerinde fiyatlarını öğrenmeye çalışıyorum nere ye gitmeliyim bilemedim
Koalammm Miracaslan aynen canım gerçekten otel gibi her yer tertemiz tuvaletler bile çok temiz ve Çalışanlarda çok çok ilgililer gerçekten durumu olan direk Medicana ya gitsin birde özel sigorta yaptırdıysaniz gidebilirsiniz doktorlarinda hepsi birbirinden iyi bence
Koalammm Sunymom doğum sigortan var mı canım tam anlamadım varsa Medicana ya gidebilirsin hepsi içinde zaten ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştim dediğin gbi dokuz muayene hakkı ikili üçlü test kan tahlilleri normal doğum sezeryan doğum içinde muayene ücreti +15 veriyorum sadece o kadar detaylı karşılamıyor zaten ek ödeme çıkarsa karşılamadığıni söylüyorlar yaptırmak istiyor musunuz diye de soruyorlar yaptırıp yaptırmamak bizim elimizde
cevriye35_ Lina92_ Sada Ekol e gidiyorum mete bey çok iyi tavsiye ederim dusunurseniz Calibe Hanim var o da çok iyi bir doktor
Miracaslan Koalammm Doğum sigortasını nasıl yaptınız birde nereye başvuruyorsunuz yapmak İçin acaba ben şuan 18 haftalığım olur mu yapabilir miyim
Koalammm Miracaslan normalde hamile kalmadan yapılması gerekiyor canım hem fiyatı düşük oluyor hamileyken yaptığın zaman biraz daha fazla fiyatı sigorta acenteleriyle konuşabilirsin canım ben normal sigorta acentesine gidip yaptırdım hangi Sigortayi yaptırmak isterseniz onu yaptırırsnz Ben Anadolu sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım hiç bir şekilde sorun çıkmadı şuana kadar sizde bildiğiniz acente varsa yakınlarınızda konuşabilirsiniz