Adensu_ Merveal icin rahat olsun, yumurtladigini hissediyormusun? Kasiklarda agri, akinti vs oluyor mu Insan kendi vucudunu daha iyi bilir vucudunu dinle canim🥰🤍
Merveal Adensu_ evet kasık ve bel agrım asırı oluyo akıntım cok olmuyo ama kokulara bile cok hassas oluyorum 😁
Merveal Gencoglugizem sevindim adına saglıkla gelsin inşallah darısı da bütün isteyen arkadaslarıma ve bana ❤️
Gencoglugizem Amin ve senin gebeliğin var tatlım yarın bi acile git test ver zaten bir kaç gün sonra kasık ağrın bel ağrın başlar 🤩
kusmisali Bence 27 si daha koyu.Benim testlerimde de t çizgisi c den daha koyu olmadı. Sen bu geceyi değerlendir.yarın silikleşirse yarın geceyi de değerlendir. Benimde testimde böyle olmuştu. Çift olan 2 günü bir de silikleştiği günü değerlendirdim şuan gebeyim.
tlhmrv Merveal adetin 2 yada 3. Günü git canım orda önce hormonlarına bakar kan tahlili yapacak kan tahliliylede anliyolar .. bide adetin 21 . Gunu tekrar kan istiyorlar progesteron değerine bakiyolar yumurtlama olmusmu vs diye böyle anliyolar yada seni belirli aralıklarla çağırır ultrasonla bakar ilk zman mesela hafta bir iki çağırır yumurtlamana yakın onlar biliyo boyutuna göre sık cagirabilir bakar yumurtliyo musun şu gunler birlikte ol vs diye sonra catlamismi bakar ..
Sevvalllll42 Merveal bişey sorcam ovulasyon testinin amacı nedir tam net bişekilde anlatabilir misiniz