Merveal Kızlar ne zaman yumurtlama olmus anlayamadım bakabilir misiniz iki günde net iki çizgi var 
tlhmrv Merveal 27-28 de olmuş yarın tekrar yapın çizginin siliklesmesi lazım çatlamış mi anlamak icin
Gencoglugizem Merveal benim de ilk yaptığım test öyleydi ikinci çizgi çok silikti martın 4 ünde yaptım testimi 5 hastalıkken doktora gitti son adet günüm Ocak 21 di doktor bana geç yumurtlamışsın 18 Şubat da gebelik oluşmuş dedi
Merveal tlhmrv evet yarın yine yaparım benim ovulasyon testlerimde 2. Çizgi nedense birinci kadar hiçbir zaman net olmadı sorun mu var acaba bende
Adensu_ Test yapmaya devam et canim, ayni koyulukta hatta daha koyu olmasi gerekiyor, bi tik daha koyu olmali sanki
Merveal Adensu_ benim nedense hiçbir zaman 2. Çizgi cok koyu olmuyo hep böyle kalıyo sonra silikleşyo sorun olabilir mi acaba
tlhmrv Merveal canım attığın resme göre gayet iyi ikinci çizgi koyu çıkmış bı terslik göremedim bn bu ay böyle dene olur insAllah ama olmazsa kadın doğumda yaptır bide yumurta takibi daha net anlarsın o zman
Adensu_ Merveal yok canim sorun olmaz. Buyuk ihtimal kaciriyorsundur, bi sabah bi aksam test yaptigini varsayalim oglen pik olup siliklesmeye baslayabiliyor ozamada gormemis oluyoruz🥰
Gamze_cnky Merveal genelde 14. Günden başlıyor ( bazı kadınlar da değişse de ) sizin de 30-31 Mart 1-2 Nisan pik günleriniz normal şartlarda. Rica ederim, iyi geceler 🌷🤰🏻😊
Merveal tlhmrv yumurta takibi nasıl yapılıyor kısaca bilgi verebilir misin hergün doktora gtmem gerekiyo mu canım
tlhmrv Merveal adetin 2 yada 3. Günü git canım orda önce hormonlarına bakar kan tahlili yapacak kan tahliliylede anliyolar .. bide adetin 21 . Gunu tekrar kan istiyorlar progesteron değerine bakiyolar yumurtlama olmusmu vs diye böyle anliyolar yada seni belirli aralıklarla çağırır ultrasonla bakar ilk zman mesela hafta bir iki çağırır yumurtlamana yakın onlar biliyo boyutuna göre sık cagirabilir bakar yumurtliyo musun şu gunler birlikte ol vs diye sonra catlamismi bakar ..
Merveal Adensu_ hiç böyle düşünmemiştim içim rahatladı diğer arkadasların ovulasyon testlerine bakıyorum hep 2. Çizginin daha koyu oldugu bi gün oluyo sorun var sandım ☺️
Adensu_ Merveal icin rahat olsun, yumurtladigini hissediyormusun? Kasiklarda agri, akinti vs oluyor mu Insan kendi vucudunu daha iyi bilir vucudunu dinle canim🥰🤍
Merveal Gencoglugizem sevindim adına saglıkla gelsin inşallah darısı da bütün isteyen arkadaslarıma ve bana ❤️