Pamukasln merveaksen_28 6 yasinda kizim var 34 haftalık hamileyim çalıştığım için çok ara verdim calismasaydm iki üç yaş arayla olsun isterdim
merveaksen_28 Pamukasln Hayırlısı böyleymiş sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🥰 o çok doğru evlendim çıktım işten evdeyim peşpeşe olsun dedim bende 🥰
merveaksen_28 cicek52 tabikide olmayan isteniyor ama Rabbim içimi biliyor tabiki evlat sevilmez mi ya hamdolsun Rabbim aratmadı kendiliğinden oldu çok şükür bu devirde bu bile büyük bir nimet 🤲🏻🥰
merveaksen_28 Nuraykarabulut 11 sene sonra maşallah ama Rabbim ikinsindende nasip etmiş sağlıcakla alın kucağınıza 🥰😍
55Ozge41 merveaksen_28 insan özlüyo küçük Bebek sevmeyi Rabb’im isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊
merveaksen_28 55Ozge41 evet gerçekten öyle kızım çok büyük değil ama her gece bakıyorum küçük resimlerine videolarına sanki 10 asır geçmiş gibi hissediyorum yenidoğan kokusu çok başka kokuları git gide değişiyor insan özlüyor 🥰
ygmrcglyncn merveaksen_28 4 yaşında oğlum var 15 haftalık hamileyim kızım olacak aralarında 4 buçuk yaş olacak inşallah 🙏 oğlum yavaş yavaş akıllanmaya başladı bakalım umutluyum 😄