Herseyguzelolsun7 Ben dün ücretsiz aldım. Sağlık ocağında yazdırdım eczane ödemeniz yok dedi iki aydır bu şekilde alıyorum.
Sahreyldrm elifcinar27 bence de fiyatta bı yanlışlık var ben daha iki gün önce aldım bı paket parol ve prilam 39 TL ödedim
Sampiyon0618 elifcinar27 eğer reçete olmazsa 209 TL evet ama yazdırırsan 30 TL çünkü eşim daha yeni aldı 1 ay felan oluyo 2 kutu yazmış sağlık ocağı 60 TL verdim dedi bende reçete olmadan sordum 209 dediler fiyatına doktor yazmadiysa sağlık ocağında yazdırabilirsin
nur34_ elifcinar27 doktorun yazinca okadar pahali olmuyor sigortan yokmu canm ben iki gun once eczandn sordum 240 tl dedi doktor yazdi iki kutuyu 60 tlye aldim
elifcinar27 nur34_ Sigortam var da doktoruna mesajla sordum o da bu ilacı verdi yazdırmamıştım yani gece acillik oldum
ikbalk Roserose1 özel dediğim klinik. Hastane değil. Klinikte yazılınca sigorta karşılamıyor. Onun için klinikte doktorum yazınca aldığımda tam parasını ödemiştim. Sonra yazdırınca sigortadan 50-60₺ gibi bi şeye aldım tam hatırlamıyorum.
nur34_ elifcinar27 he anladimbnde biara kndim aldim sonra kontrl gununde yazdirdm ucreti yuksek geliyorsa saglik ocagindada yazdirablrsn canm
Elfelf0 Gamze_cnky yamzadqn önce 210 TL .yazınca 39 TL ödedik bizde. Doktorun uzman vs olması gerekiyor sanirim
Elfelf0 elifcinar27 yamzadqn önce 210 TL .yazınca 39 TL ödedik bizde. Doktorun uzman vs olması gerekiyor sanirim
yanlisanlamaama Gamze_cnky ilacın normal fiyatı bu özel reçete ise karşılamaz normal fiyattan alırsınız sgk reçetesiyle 30 tl gibi bişey
u-akyz elifcinar27 aynen canım 210 tl doktorum yazdı ama gidip sağlık ocağında yazdırdım 2 kutuyu 60 tlye aldım
yanlisanlamaama nur34_ benimki de yazmıyor maalesef 🤷🏻♀️ insiyatif almıyorum yazmıyorum diyor sağolsun parayla alıyorum çoğu zaman
nur34_ yanlisanlamaama kendin alinca cok gereksiz bi ucret oduyosun devlet karsildgi zaman aradaki fark cok oluyo ya
yanlisanlamaama Sampiyon0618 yok yazmadı yazmıyor bu yüzden kavga bile ettim 🥲 sordum soruşturdum yazmak zorunda değilmiş yani böyle bir mecburiyeti yokmuş insiyatif alıp yazabilirmiş onu da almıyor zaten
yanlisanlamaama nur34_ bu ilaç ocak ayından önce 80 lira gibi bişeydi diye hatırlıyorum sonra zamlandı ama baya zamlandı