birannis_ Banumete ilk çocuğum da erkek gösteriyordu tuttu bu seferde kız gösteriyordu yine erkek annesi oluyorum 2 Cide tutmadı ☺️
Esores Ah ah ben hamile kalmadan önce eşime dedim ki şubat kız gösteriyor şubatta yapalım sakın bana ocak ayında sürpriz yapma o zaman erkek dedim bir oğlumuz var çünkü zaten oda çin takvimi ne yalan VS dedi yaptı sürprizini ve tuttu erkek🤣🤣🤣
SheeR Banumete ben 4 haftalık hamileyken baktım çin takvimine 😂 Kız dedi hala da kız çok şükür benim tuttu yani
Aselyusra Banumete Çin takvimi kız diyor ama erkek. Üstelik aman yanlış bakıyorlar bilmem ne falan değil. Gayet de doğru bakıyorum. Hatta otomatik hesaplama yapan sitelere bile denedim hepsi kız diyor. Hatta Japon takvimi Rus takvimi bilmem ne hep kız diyor 😃 ama oğlum geliyor
NesliMomm Banumete Baktığımda erkek diyordu. 13. Haftada kız olduğunu öğrendik.Bence pek de doğru değil.
Ceylanz23 Merhabalar Çin takvimi yazınca bi normal takvim şeklinde çıkıyor bide son adet tarihi annenin yaşı ve hamile kalınan tarih çıkıyor hangisine bakmam gerekiyor 🙄ilk gebeliğin verdiği şaşkınlıkla herşeyi deniyorum inanmasamda 🫣
Banumete Ceylanz23 Çin takvimi bebek cinsiyeti yazınca çıkıyor tarihleri görünce kız yada erkek olarak çıkıyor yada tablo var aylar ve cinsiyetler şeklinde
Banumete Eminesentepe1 internete Çin takvimi yazınca çıkıyor doğum tarihi son regli tarihi falan giriyorsun kız yada erkek olarak yazıyor
Zamaneanne Banumete valahi ilkte kız yazıyodu erkek oldu ikinci de bazı yerde kız bazı yerde erkek gösteriyo daha belli değil bakalım :)