Banumete İyi akşamlar kızlar ben henüz bebeğimin cinsiyetini öğrenmedim 12 haftalık Çin takvimine göre baktığımda kız bebek çok merak ediyorum siz baktınız mi ve doğru sonuçlar geldi mi ?
Kmelike1408 Banumete iki beebegimde de baktim. İkiside doğru çıktı ama tabi cokta güvenmemek lazim. Doktor diyene kadar
Gamze_cnky Banumete arkadaşım 7 aylık erkek bebek ama Çin takviminde kız gösteriyor. Tutanların ki tesadüf zaten yüzde 50 ihtimal illa ki tesadüf oluyo haliyle
Banumete Mucize18 Edanurozdmr Kmelike1408 bir oğlum var birde kız bebeğim olmasını çok istiyorum tabi ki önce sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah cevap yazdığınız için teşekkür ediyorum 🥰🥰
Eminesentepe1 Mucize18 nasıl bakılıyor acaba hamile kalmadan basıl hesaplanıyor benim ikinci yaşa göre baktığında koz diyordu ama erkek çıktı ilk de erkek 🙄
ayselll06 Kız gösteriyordu oğlum olacak 😊 bu yıl erkek senesi bence çevremde hamile olupta oğlu olmayan yok resmen
Banumete benaslindayohum bende 13 Nisan için tekrar gün aldım o zaman kesin bakalım dedi heyecanla 13 nişanı bekliyorum 🥰