Naz1616 Teslimenursevil adetden hemen sonra yumurtlamis olabilirsiniz var gibi testde kan verin kesin sonucu öğrenirsiniz inşallah
MelodyFairy Teslimenursevil çok net pozitif yok ama bazen böyle ince çizgi çıkabiliyor bende de öyle olmuştu hamile değidim
Teslimenursevil ummuhan3 kimisi kasete güvenmiyo kimisi erken gebeliğe herkes farklı bişey söylüyor hevesimde kaçtı sanırım yok bekliyorum kan sonucunu
Virgohome Bence hamilesin bendede böyle oldu ama benim 8 gün vardı regl olmama zaten sonra olmadım silik çizgi gerçektir yani
Aysegulozak12 Teslimenursevil zaten varsa bile cok kücük ondan normal kasette cıkmamıstır minnoş sen tekrar bi erken gebelik daha al bakalım sonrada kan ver cıkar büyük ihtimal ama değerin 200-300dür büyük ihtimal
Teslimenursevil Aysegulozak12 direk kan verdim 200 -300 olsa kasette çıkar benim ilk hamileliğimde 30du kaset testte çıkmıştı bu daha küçük yada test bozuk
ummuhan3 Teslimenursevil En güvenilir adet gecikmesi beklenip kan verilmesi aslında ☺ hayırlısı olsun hakkınızda
mother2 Teslimenursevil bence var ama daha cokkk minik iki dun sonra idrarda tekrarla ondan sonra kan ver