Teslimenursevil Adetimin 14. Günü test yaptım silik çizgi çıktı böyle olan var mı yani adetin 14. Günü gebelik olabilir mi
Vaveylaanur Teslimenursevil yaptığınız gebelik testi erken diye biliyorum erken gebelik testi yani adetten 6 gün öncesine kadar doğru sonuç verir
Esrakckaa Teslimenursevil Bu test pozitif canim, belki regl den sonra bile hamile kaldin.. olabiliyor❤️🤲🏽😍 hayirli olsun inshallah darisi basima
Mekklc @“Teslimenursevil”#p27013077 şimdi diğer postunuza baktım regl gününüz daha geçmemiş inşallah vardır burda çizgi görünüyor Allah’ım nasip etsin 🥰
MelodyFairy Teslimenursevil çok net pozitif yok ama bazen böyle ince çizgi çıkabiliyor bende de öyle olmuştu hamile değidim
mother2 Teslimenursevil bence var ama daha cokkk minik iki dun sonra idrarda tekrarla ondan sonra kan ver
sevcanbyhtn Teslimenursevil benimde adetime 2 hafta kala biyle cikti cnm insallah saglikla gelsin bebisin bi kan ver yinede emin olursun
Nmhrkl Teslimenursevil kan verdiğimde ise değerim 24 çıkmıştı. Sizde inşallah 🤲 pozitif sonuç alırsınız
mevy16 Benim de testim böyle silik çıkmıştı pozitif anlamına geliyor erken yaptığınız için silik çıkıyor hayırlı olsun😊
Naz1616 Teslimenursevil adetden hemen sonra yumurtlamis olabilirsiniz var gibi testde kan verin kesin sonucu öğrenirsiniz inşallah
Naz1616 Teslimenursevil adetden hemen sonra yumurtlamis olabilirsiniz var gibi testde kan verin kesin sonucu öğrenirsiniz inşallah
Aysegulozak12 Teslimenursevil zaten varsa bile cok kücük ondan normal kasette cıkmamıstır minnoş sen tekrar bi erken gebelik daha al bakalım sonrada kan ver cıkar büyük ihtimal ama değerin 200-300dür büyük ihtimal